Sunday, January 11, 2009

bila adik dah bosan...


masih steady lagi..


dah mula bosan..


start la buat hal sendiri..


tengok la tu...


dah habis boring la tu.. kat majlis ni dia tak ada geng hehe sepatutnya dia tak ikut.. alang tak jadi balik angkut je lah hehe..

31 comments:

aNIe said...

Fareez punkalau dibawa ke tempat yang membosankan dia tanpa kawan..begitulah jadinya...muka moyok semacam je...

zino said...

ada geng la tu hehe

Kak Elle said...

hehe mmg nampak boring nya...

zino said...

selagi dah tak mengamuk ok lah tu biar dia buat hal sendiri..

Jard The Great said...

bebudak kena ade geng.. hehehe.. kesian dier..

Masy said...

eheheh masa kecik2 dulu sy pon gtu laa... siap tarik arwah abah ajak balik sbb bosan hahaha

Tie said...

Samalah dengan anak Tie yang 10 tahun tu... Tak kira majlis orang, muka masam sampai orang tegur...kita pulak yang malu... sabor je laa...

Mak Su said...

nyanyi sorang2 ker tu?

zino said...

jard..
nak jadi geng adik tak? hehe

zino said...

masy
kalau ada alang kat rumah sah dah kena tinggal tu hehe

tie
itulah dunia kanak2.. hehe

maksu
lagu belum keluar lagi hehe

pB said...

salam

adik ni kalau kat TT , memang tak der muka muka boring nie


senyum manjang jerrrr

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang nampak adik tu dah boring sangat, dalam hati tu mesti duk kata, "bilalah nak balik ni"

zino said...

PB
masa TT ramai geng hehe

crazy beautiful
itu lah ayat dia bila dah boring hehe

NONIE AZIZ said...

hikhikhik...kalau nurin...harus kejab2 mama bila nak balikkkk..apapun sya suka rumah kampung dalam gambar tu..

en_me said...

adikkk.. nyamfahhh kannns..

Zareda Norman said...

Adik sure tak boring kalau ada aweks kat situ.. hehhe

muadzlife said...

hehe tahap boring sesgt le tuh...

AZWA said...

Boring tahap gaban lerr kalau gitu ek hazwan...hehehehe

DeeN said...

Saya pon kalo takdak geng, kadang2 cenggitu gak ler pe'elnyer. Hikhikhik

Aleeya said...

he he ketara kebosanannye ehhh...smart dia bebaju melayu lengkap gitu

zino said...

nonie
hazwan pun dah banyak kali tanya bila nak balik hehe

en.me
pada dia buang masa je hehe

zar
kalau ada awek ceria dia kot hehe

mudzlife
bila dah moyok tu paham2 je lah hehe

azwa
agaknya lah tu.. hehe

deen
ada guling2 atas lantai tak hehe

aleeya
tak habis2 tanya kenapa kena pakai baju melayu hehe

BasH said...

kalo bash pun akan bosan..haha..

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian adik.. nampak sgt keboringan tu..

silversarina said...

Majlis camni memang bosan buat anak-anak, kena duduk diam satu hal lepas tu kawan pulak tak de, kesian adik :(

maklang said...

sib baik dia tak mengamuk...he..he..

zino said...

bash
boleh geng tu hehe

cutemiut
cuma tak sampai hujan je lagi hehe

silversarina..
memula je riang lepa tu mula lah moncong hehe

maklang
kawasan dia nak berlegar kurang hehe

su said...

wah umah baru ...umah kg lg cantek berseri! hehe

SoFie NuR said...

memang kebosanan tahap max tu..kesian tul...

zino said...

su..
datang le selalu..

sofie nur
lain kali kalau majlis sama tentu dia tak mau ikut dah hehe

MasNurin said...

anak saya kecik lagi, kalu dia p tempat yang membosankan sure dia lari2 sekeliling pastu dia lak jadi bahan tontonan untuk ilangkan kebosanan tu.Tapi adik dah besar jadi takkan ler dia nak lari2 keliling untuk ilangkan bosan dia.

zino said...

kalau ada geng mau juga dia meneroka kawasan tu hehe