Monday, January 26, 2009

movie time


suasana agak sunyi...kedai pun banyak yg tutup..


gaya si hazwan.. standby baru sejuk.. kot2 la sejuk kan


cantik.. dekorasi cantik.. hiasan dalam cantik..


dua model sedang bergaya..

lagi aksi model berlatar belakang bunga merah..


dalam panggung sebelum movie bermula..


tak kan dah ngantuk kot..


la ini nak tengok wayang ke nak pesta makan makan ni..? hehe


semalam kami keluar menonton wayang yg tertangguh.. kebetulan KL agak lengang maka senang le nak keluar bagus juga tu ramai ramai balik kampong.. sudah utk kami bergerak..hehe.. so mem cadang tengok wayang.. kakak nak tengok cerita bedtime story.. ok lah dia nak tengok dengan kawan2 tak lulus so keluar la dengan mak abah.. ramai juga warga kota yg tak balik kampong rupanya.. dan ramai juga pelancong pak arab berkeliaran..

tempat ni pun first time kami sampai.. sikit punya luas.. tapi rasanya tempat orang yg berwang.. memula bila dengar mem sebut ayat tu macam tempat beruang hehe.. ruang legar nya luas.. design menarik.. kedai kedai nampak mewah.. tak berani nak masuk tengok dari jauh je.. bila selesai menonton jenuh pulak nak mencari kereta.. beberapa kali bertanya pak guard yg juga warga asing.. nasib baik dia paham soalan .. tanya bahasa malaysia dia jawab enggeris..

gambar2 di ambil sebelum waktu tayangan.. kami dah book online.. senang la sikit.. tak payah nak beratur..

12 comments:

Tie said...

Tengok citer apa??

Kat ganu tak ada wayang...kita dengok dvd kat rumah je..hi hi..

zino said...

tie
bedtime story..

Neeza Shahril said...

sah neeza tak pernah pergi kat sini.. memang nampak exclusive..
tapi tak lah pulak macam tempat beruang hahaaha!!! kalau iye, mesti neeza cabut lari dah..

best kan sampai tengok wayang, sambil makan.. neeza sukeeeee :D

ira said...

satu panggong tu 3 orang aje ke...wah adik pakai baju sama lagi...hehehe

Zareda Norman said...

tengok wayang kat alamanda pun very the selesa.. org tak ramai sangta dan tempat luas..

Zareda Norman said...

tengok wayang kat alamanda pun very the selesa.. org tak ramai sangta dan tempat luas..

Kak Elle said...

zino hebat panggong tu dan kosong pulak ...

Kak Elle said...

sorry yg ira tadi saya juga guna laptop my niece...jgn mare ye.

Mr PenyuBiru said...

cam kat pavillion jer.

dah lama tak layan nengok movie kat wayang.layang movie kat rumah je.movie dunlod dari tenet. citer bedtime story tu best.tambah bila layan bersama anak².

zino said...

neeza
kalau tempat "beruang" makin tak ramai la yg berani datang hehe

zar
alamanda tak erpnah sampai lagi.. hehe

kak elle
ingat mak we mana tadi hehe..masa show penuh kami terawal masuk..

penyubiru..
budak2 seronok tengok cerita tu..

PerantauSepi1306 said...

hehehehe.. yaaa.. tempat orang2 'BER-UANG' kan bro zino :D

tak pernah sampei pun pavilion tuh... cik abe malas nak gi dia kata sama je ngan kedai kat kl nie ;D

CuTeMiUt78 said...

wah.. sempat lagi g tgk wayang ya