Friday, January 9, 2009

tak ada kata kata......









16 comments:

aNIe said...

Zino...sejak kebelakangan ini saya tak suka tengok berita...sebab saya jadi sedih...sedih dengan paparan tentang rakyat palestine yang terpaksa menghadapai kekejaman bangsa yang tidak berperikemanusiaan itu...

Semoga kita tak putus berdoa untuk perjuangan mereka...

zino said...

anie..
hari ni di semua masjid kutbah yg sama dan sembahyang hajat lepas jumaat..semuga rakyat pelastin mendapat pembelaan..

CikguZue said...

esok pun, di sini ada buat demo besar2an membantah kekejaman Israeldi Gaza...tak tertahan rasanya melihat kekejaman mrk...

kalau blog ni rumah baru, apa jadi dgn rumah lama?...errr...buka cawangan ke?

Zareda Norman said...

semoga makbul usaha dan doa kita disini untuk kesejahteraan saudara kita di palestin..

silversarina said...

Salam,

HANCUR ISRAEL !!

Semoga kita semua diberi kekuatan menentang regim kejam ini.

zino said...

cikguzue
rumah lama masih maintain dan sesekali balik sana hehe

zar
inshaallah..

silversarina
kita lipatgandakan usaha..

atehlaila said...

Eh..tadi tak leh buka ruangan comment nih..dah boleh le pulak..

Doa kita semua utk Palestin..semoga Allah turunkan BALA kepda kaum Yahudi yg kejam dan zalim seperti mana allah menghantar burung2 yg membawa batu2 kecil utk menghancurkan mereka yg kejam satu masa dulu...amin.


Zino..rumah tu boleh angkat bawak KL tak..best nya...memang layak di buat pengambaran filem...

pB said...

salam


moga semua doa kita dimakbulkan Allah

DeeN said...

Yes, Zionist is criminal.

CuTeMiUt78 said...

huhh..huhhh..huhh.. sedih tau bila tgk gambo dan baca citer pasal palestin ni tau... semoga segala doa2 kita dimakbulkan... insyallah

zino said...

atehlaila..
rumah kg biar kat situ.. ada lah tempat bila balik hehe

pb
mudah2an..

deen
tepat

cutemiut..
memang memilukan..

SoFie NuR said...

israel sangat la kejam...ikut suke je nk bom sane sini n bunuh org yg tak berdosa..

Aleeya said...

geram benci marah bila israel terus terusan menzalimi...

Kak Elle said...

sedeh saya membaca paper tentang ni...maklum lah jarang tengok news kat states asyik kuar jln aje...hehe

zino said...

sofie nur
semuga mereka mendapat balasan yg mereka lakukan..

aleeya
seluruh umat islam mengutuk perbuatan yg tidak berperi kemanusiaan itu..

kak elle
kadang2 tak sanggup nak baca sedih sangat..

arsaili said...

salam..doa buat saudara kita di sana, moga sentiasa dilindungi Allah