Monday, January 19, 2009

selamat hari lahir



sebentar lagi genap usia fizah 17 tahun.. setiap tahun dia yg first sambut birthday birthday dia kali ni macam macam hadiah dia minta.. beberapa hari lepas buat sepek mata.. bila balik dia tayang dengan alang.. saja bagi alang jeles... tadi kami ke JJ dia minta nak beli anting2.. inilah kali pertama belikan dia anting2 hehe.. bukan nya nampak pun di sebalik tudung tu.. dan satu lagi hadiah on the way la kot oder dari jauh hehe..

selamat hari lahir utk hafizah.. semuga panjang umur , murah rezeki dan di permudah segala urusan... belajar rajin rajin tahun ni SPM.. jangan asyik bergayut dengan talipon tu je.. tak bagi kredit lagi nanti..kang..

24 comments:

aNIe said...

Selamat Hari Lahir buat Fizah...semoga menjadi anak yang solehah...dan berjaya dlm hidup dunia & akhirat...dan sentiasa menjadi anak kebanggaan ayah dan ibu....ameeen....

Kak Elle said...

Happy birthday Fizah semoga berjaya dunia akhirat dan menjadi anak yg soleha kepada abah dan ibu.

AZWA said...

Selamat hari lahir yang ke 17 untuk Hafizah...wah dah sweet seventeen dah anak dara zino nie. Semoga panjang umur murah rezeki, berjaya dunia dan akhirat...aminnnnn

Tie said...

Manisnya....sweet 17..hi hi

Makcik ni nak tumpang gak, nak ucap selamat hari lahir....moga2 terus berjaya dan tercapai cita2 tu...

PerantauSepi1306 said...

epi besday fizah... sweet 17 lagi.. semoga berjaya dalam apa jua bidang yang dilakukan ye :D

Mak Su said...

"terus berjaya" untuk fizah, dari mak usu :)

hiway lekas, den dah torai dah :)

Sastri said...

selamat hari lahir wat fizah... semoga terus cemerlang dalam apa jua yang dilakukan...

Zareda Norman said...

happy birthday to the sweet seventeen..

bes of luck this year.. buat SPM bebetul kalau tak abah kawinkan nanti.. :)

kad0k. said...

selamat hari lahir utk fizah..semoga idpermudah semuanya...:)

CuTeMiUt78 said...

selamat hari lahir utk fizah.. semoga menjadi anak yg solehah... dan jadi lah anak yg membanggakan keluarga..

silversarina said...

Happy Birthday Fizah !!

Tak pe hadiah banyak sebab anak dara sorang ...hehehe.

Baik abah dia order hadiah dari jauh :)

tintaHati said...

Hari lahir sy juge jatuh pada 19Januari. Bila pak zino nak belanja kek cokelat nie...huhuhu....

en_me said...

hepi besday wat anak dara abang zino yg ittewww..

CikguZue said...

selamat harilahir juga buat Hafizah...

CikguZue said...

selamat harilahir juga buat Hafizah...

CikguZue said...

selamat harilahir juga buat Hafizah...

Masy said...

tu dia ucapan.. ujung2 berbaur ugutan pulak ahahahha

selamat ulangtahun fiza :)

manje said...

salam zino

selamat ulangtahun buat fizah... moga jadi anak yang membahagiakan ibu dan abah yek... :)

hehe besh baca pesanan en zino utk fizah... teringat kata2 ayah masa dulu2, 'jgn asyik bergayut dengan talipon'... huhu

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt hari lahir buat fizah...syok ler dpt ayah sporting camtu....

arsaili said...

salam..sorry lambat reply..pasal kursus pharmacy tu..what kind of kursus?

maklang said...

selamat hari lahir fizah...

tak pe mintak hadiah banyak tu...maklang sokong!

zino said...
This comment has been removed by the author.
zino said...

kepada semua zino ucapkan berbanyak terima kasih ke atas ucapan selamat untuk hafizah..

hafizah pun di minta supaya membaca semua ucapan yg telah di berikan..

Neeza Shahril said...

lambat wish untuk Fizah..

happy birthday ya..
takpelah tak nampak anting2 tu..
elok juga tak nampak.. kalau nampak, rabik la telinga fizah kena tarik sebab orang nak curik anting2 hehee..