Sunday, February 15, 2009

balas dendam....di tasik permaisuri....

gambar gambar ini menceritakan segala nya....








30 comments:

adibah said...

cantik gambar2 dari kamera baru :-)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

wah!!

nampak sangat seronok!!

Kak Elle said...

nak ads camera baru ye...hehe...lawa kan gambar2 nya?

zino said...

adibah..
nama pun baru hehe sebelum ni camera 1mp tentu berbeza dengan camera 10 mp.. hehe

zara..
lama adik tak kesana..

kak elle
sangat betul hehe

Neeza Shahril said...

tasik permaisuri tu kat mana zino?

cendawanintim said...

wahhhhhh, hepinyer...

siap ada video lagik tu!

zino said...

neeza..
kat Bandar Tun Razak... zino kira2 tadi rasa nya lebih 500 pengunjung.. sesak dengan kanak2 dan mak bapa kanak2 hehe

CikguZue said...

serenok la dapat jalan2 lepas kena ganti sekolah. heheh...

zino said...

cikguzue..
sebagai ganjaran hehe

kawaii_desu said...

teringat zaman kecik2...
ahad la nak harap parents bawak gi main kat taman belia ka etc...

or else asyik terperap..

nampak sgt muka seronok dia tu hehe

intan.dayana said...

srOnOk bercuti2 d tasik permaisuri ye..kat sini weekends pOn xmcm ari cuti..huwaaa~

~ yus ~ said...

waahh adik jadi model sempena kamera baru yer...:D

Dia nampak happy sangat di bawa jalan2 dan bermain bersama ayahnya yer..

zino said...

kawai..
dulu taman pun tak banyak ..sekarang ni berlambak.. kebetulan taman tu dokek yo dengan rumah hehe

intan
student mana ada cuti.. cuti bila dah habis final exam je.. hehe

yus..
dengan senang hati model tu bergaya.. hehe

Zareda Norman said...

zino
adik betul betul balas dendam ni.. nak bersama abah...

ceria betul adik yer..

Mr PenyuBiru said...

mana gambar bro zino main panjat² plak.hehe

Masy said...

tu dia hehehe

sya said...

Sian adik ek? Abah dia sibuk ngan kerja.. kursus sampai adik pun tak dpt nak gi mana2 seronok2 mcm dulu.

Dulu rajin gak jogging kat sini but now dah ada putrajaya.. sana lagik best

Jard The Great said...

hehe.. hepi jer nmpk budak tu men..

zino said...

zar
dah lama tak bawa dia sana..

penyubiru
tak boleh ambik gambar nanti jadi bahan bukti hehe

masy
berhajat nak joint ke hehe

sya
taman belakang opis tu dah terai ke belum hehe

jard
happy sokmo hehe

Dee said...

wah..10 mp ye camera..brand apa ni..dee masih mencari digital camera yg bagus..

HappyIrfa said...

salam bro..
lama x g tasik permaisuri.

Ada Ayrissa said...

suka sgt lepak sini....
penuh dgn kenangan tmpt ni..hehhehe

Mak Su said...

hhhmmm, baru ingat nak gi sinun, nak jogging-jogging

:D

zino said...

Dee
canon

Happy ifra
kena pergi tu..

ada ayrissa
tempat date ya hehe

maksu
bila nak datang hehe

AZWA said...

gumbiranya hazwan dapat luangkan masa dengan abah dia...seronok pulak tu berposing jadi model kameraman yang tengah test kamera dia itteww hehehe

SoFie NuR said...

hepinye adik dapat main kat situ..nk join main jugak la..hehehe

Pok Li said...

Tengok buai je poning den.

zino said...

azwa
nasib baik ada model sedia berkhidmat hehe

sofie nur
ok gak tu boleh le berkejaran dengan adik hehe

al-hussaini said...

best nya

zino said...

pok li
den kalau naik buai tu baru poning.. hehe

al-hussaini
best jadi kanak2..