Sunday, February 8, 2009

misi berjaya....

Tengah hari tadi kami ke Low Yat.. aku along Hafizuddin dan hazwan.. ada mission possible.. yg hendak di laksanakan.. ronda ronda lah dalam kesesakan orang ramai tu.. tetiba je.. terasa perut lapau la pulak.. oops dah jam 1.30 rupanya.. patut le lapar.. cari le kedai makan dulu.. adik pun mula la merengek penat la.. lapar la.. itu la.. so settle dulu kat satu kedai tu.. mak aii mahal nya.. tapi dah tak banyak pilihan.. kalau adik tak ikut senang sikit .. sebab mahal tak mau promosi kedai ni..hehe..

lepas makan teruskan misi.. peruntukan aku terhad.. memang dah lama berhajat.. bila dapat RM tu dulu terus fikir apa nak di beli.. semua orang pun dapat peruntukkan tu dulu kan.. sape nak boleh mengadu kat JPJ .. bulan April ni last la kalau sesiapa nak claim.. along pun ada misi.. kaklong dah pesan dari JB.. kedua dua misi tu pun berjaya di laksanakan....












ini yg along dapat... utk kegunaan kaklong..
se belah tu along juga punya..


ini pulak yg zino dapat... sesuai dengan bajet yg ada..hehe

16 comments:

Kak Elle said...

Ada jualan murah ke zino...hehehe...ingat tadi free.

wah tak lama lagi blog ni penuh lah ngan gambar2 ye...

berapa harga nya?dan laptop along beli untuk kaklong...sahja nak compare harga:)

Tokyo BLUE said...

nak carik cam juga.. tak jumpe yang seswai lg

zino said...

kak elle
laptop tu RM2049 murah ke mahal tu..

tokyo blue
cari sampai dapat..

al-hussaini said...

kena tengok spesifikasi laptop tu, baru adil utk banding harga rasanya..hehe

wah...wah..wah..siap warna pink lagi cam tu...

al-hussaini said...

kena tengok spesifikasi laptop tu, baru adil utk banding harga rasanya..hehe

wah...wah..wah..siap warna pink lagi cam tu...

Mr PenyuBiru said...

wah! gawat² pun shopping sakan hangpa anak beranak no.hehe...

^ez^ said...

wahhh..shopping laptop camera ngupanye..hehe.brand ape eh laptop tu.ez pon baru dua bulan rembat satu lptop. huhu..

comel ler kamera tu.wana pink lagik.nape xbeli dslr terus?heheheheee...(^0^)

Neeza Shahril said...

zino tolong belikan diorang ke? bestnyeeeeee...

lepas ni banyak le gambar2 menarik kan kan kan.. ;)

maklang said...

bestnya..macam2 borong eh...

nanti tempek gambau banyak2 eh...

zino said...

al-husaini..
betul tu..

penyubiru..
bajet tahun lepas hehe..

ez
tak cukup bajet..hehe

neeza
zino tolong teman je.. kaklong punya along yg beli..

maklang..
bila dah pro nanti banyak la gambau nya hehe

adibah said...

Lepas ni semakin banyaklah gambar yang menaraik2 ya, Zino..

lupekanje said...

boleh la improve dari amatur kepada pro pas ni zino ekk..hehhe..

intan.dayana said...

nk camera satu bule..??
hehe~

zino said...

intan
boleh ... bagi duit zino belikan hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. sempat lagi tu ya..

PerantauSepi1306 said...

haaa, lepas ni bro apa lagi.. mau kasik hangkets byk gambar2 menarik taw.. wahhh meraih la nanti blog ni..