Friday, February 27, 2009

menjawab soalan panas abanglong hehe..

1 - Bila kali pertama menerima WARKAH CINTA ?
rasanya tak ada sangat surat cinta ni.. tapi ada surat mistri masa form3 tak tau sape yg hantar...hehe

2 - Dalam WARKAH CINTA ada lirik lagu atau puisi atau pantun atau syair atau sajak ?

surat2 biasa je... tak ada semua tu...

3 - Dalam sampul WARKAH CINTA, ada ditabur bedak atau haruman ?

ada juga yg letak bedak tu... oops sebenarnya dapat surat dari ramai kawan...

4 - Masih disimpan semua WARKAH CINTA ?

dah di lupuskan ..

5 - Ada disertakan gambar ?

tak kot..

6 - Masih disimpan WARKAH CINTA itu didalam sampul asalnya ?

telah dijawab dalam soalan 4..

7 - Pernah dibaca selepas itu ? atau disimpan buat kenangan dan sebagai harta ?

lama juga simpan tapi sekarang dah lupus...

8 - Tarikh WARKAH CINTA pertama yang diterima ?

tak ada warkah yg "cinta " sangat pun hehe dan tak ingat dah lama....

9 - Adakah sesiapa yang tahu tentang WARKAH CINTA anda ? Umpamanya anak atau saudara ?
tak..

10-Pendapat ANDA. Mana lebih mendebarkan ... antara Surat @ WARKAH CINTA atau emel atau sms ?
sama je .. perubahan berlaku mengikut zaman...

nasib baik abang long kata bukan tag.. kalau tag memang zino tak jawab.. tapi lepas ni jangan ada lagi yg minta zino jawab soalan seumpama ni.. jawapan pasti tak memuaskan hati hehe dan harap dah menjawab soalan abanglong..

27 comments:

Zareda Norman said...

uihsss form 3, dah ramai secret admirer ni phewwiiittt.. :)

zino said...

zar
itu yg malas nak cerita hehe...

Masy said...

mesti hot zaman muda2 dulu :)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe..

pak zino mesti sangat popular dulu ni..=)

zino said...

masy
zaman tu tak ada email.. so banyak le surat menyurat... lama baru dapat reply hehe

zino said...

zara
yg popular tu artis hehe

Mamamanja said...

banyak dapat surat cinta ke banyak antar surat cinta?? hehehehe :p

zino said...

tapi memang ada ramai kawan...jauh dan dekat..

zino said...

mamamanja..
kalau banyak dapat mesti banyak anta hehe

Dee said...

hahaha..the other side of zino..zino vs warkah cinta..okeylah tu..

Mak Su said...

kih kih kih, lebih sporting dalam menjawab soalan :)

Tie said...

Tak sangka, zaman tu pun ada budak pompuan bagi surat, yek...

Jard The Great said...

surat cinta sama taraf dgn sms zaman moden.. hehehe..

HappyIrfa said...

satu malam beberapa bulan yg lalu saya terjumpa sebuah kota berisi surat2 lama.rasa macam mengimbas kenangan silam pulak..setakat dikenang jelah.masa yg lalu takkan berulang kembali

sya said...

Wah teringat surat cinta yg diterima penuh bunga-bunga bahasa.. eii ngeri

manje said...

salam

nape lupuskan warkah cinta tu???

tintaHati said...

skrg tak dapat ka warkah cinta dr mem? hehehe....

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.heh.. agak2 sekarang ni ada tak terima surat cinta ni lagi

Kak Elle said...

hmmm...mcm tak caya aje jawapan di beri...hahaha

zino said...

Dee
pocah rahsia hehe

maksu
tu yg malas nak jawab.. hehe

tie
ada, berbulan2 suspen hehe

jard
sama taraf ke? hehe

happyifra
yg lalu biar berlalu..

sya
nak pancing mesti guna kreativiti hehe

manje
nanti ada yg cemburu.. hehe

tintahati
surat cinta dari LHDN ada la hehe

cutemiut..
oops ... hehe

kak elle
memang dah agak dah mesti tak caya punya hehe..

intan.dayana said...

wah~
kecik2 da ade secret admire...
hebat brO..
huhu~

zino said...

intan..
itu kisah zaman hingusan hehe

blackpurple @ jowopinter said...

Hehehe!

Soalan macam ni pun ada ek...

zino said...

creativiti abanglong la tu hehe

aNIe said...

Zino...sungguh tak romantik...!!!

Heheheheh

Princess Liyana said...

huhu ramai peminat tu;)

PrinCeSS said...

wah mcm banyak warkah cinta yang diterima..^.~