Thursday, February 12, 2009

Cepat la hujung minggu hehe...

Hari ni rasa penat sangat.... actually semalam zino gagah kan diri pergi ke port Dickson utk meninjau aktiviti pasukkan kerja jabatan yg sedang bertungkus lumus menyediakan satu tugasan yg telah di amanahkan.. bersama dengan beberapa jabatan lain.. kesian mereka bekerja selama tiga hari tiga malam.. non stop dari pagi sampai ke tengah malam ..

zino sampai jam 9.00 malam.. dapat le bersama mereka sehingga jam 12.00 malam.. dan terpaksa balik ke KL sebab ada beberapa meeting perlu di hadiri.. sekurang2nya zino datang beri sokongan moral.. ingat nak ajak mereka teh terik ke memalam tu.. hehe tapi memandangkan tugas masih belum selesai setiap saat sangat berharga..dan takuty zino tah kol brape sampai KL pulak..

kepada mereka syabas dan selamat berjaya.. kami tau anda boleh melakukan nya pasal tu anda di pilih.. sampai KL jam 1.30 pagi.. aduhh ponek den.. hari ni rasa mamai je kat opis.. cepat la hujung minggu .. nak tidurrrrrr hehe..

kebiasaanya kalau tak ada aktiviti.. sabtu petang memang di peruntukakan utk ganti segala tidur yg tak cukup sepanjang minggu hehe.. so what's your plan this weekend??

24 comments:

^ez^ said...

wahh...excited nk tido sepanjang hari ek.hehehe..okay.selamat tido dihujung minggu! hik hik hikk

Yunus Badawi said...

Tak payah tunggu Sabtu. Malam ni boleh tidur melainkan ada aktiviti lain hehehe
Weekend ni saya agak sibuk. Hari ni dua pupu dari Jakarta nak datang kerana anak saudaranya (pompuan) nak bertunang dgn org Cheras. Jadi supir lah saya nampaknya sehingga mereka pulang pada Isnin.

AZWA said...

Azwa pun serupa ngan Mr. Yunus itteww...esok coti so bleh la qada mana2 tidur yang tertinggal itteww muahaha...tapi biasanya bangun awal gak. Pasalnya anak2 nie klu hari sekolah nak bangunkan dorang sikit punya susah ker, bila taim cuti, boleh pulak tu bangun awal huhuhuhu...

selamat berhujung minggu..

Kak Elle said...

nak tido jugak..tak sedap badan pulak hari ni....

pB said...

ingatkan nak bawak hazwan tengok Ipin dan Upin hujung minggu nie

Dee said...

sy pun nak tido...letihlah..

Mak Su said...

mungkin nak ke sepital sebab abang Dato' ese tu masuk sepital plaks hari tu, pasal jantung dia tu lah....

:(

Neeza Shahril said...

kami dah hujung minggu hari ni..
bangun tido pun lambat hehehehh..

zino said...

EZ
apa aktiviti hujung minggu ? hehe

azwa
sama lah tu.. hehe

kak elle
kena lah berehat juga tu

PB
bagus gak tu hehe.. jom ke JB konvoi ke rumah aiman..

Dee
tidur sekejap je ya hehe

maksu
selamat ke spital.. semuga dia cepat sembuh.. amin..

zino said...

neeza
itu lah seronok nya bila hujung minggu.. hehe

Zareda Norman said...

saya nak masak masak sebab dah seminggu dapur tak berasap...:)

adibah said...

Hujung minggu ini? Sabtunya saya ada final exam. Ahadnya saya akan qadha tidur..

Jard The Great said...

yeah! esok ari jumaat!

intan.dayana said...

wah~best nye kalo ari2 pon weekend kan..??hihi~

zino said...

zar..
bagus aktiviti tu.. hehe

adibah
semuga berjaya..

intan..
boleh pegi makan shushi ya tak hehe

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

wahhhh!!

bestnya...

plan weekend...

buat tesis..alahai~

zino said...

zara..
makna nya tak boleh tidur la hehe.. semuga berjaya menyapkan nya dalam tempuh yg telah di tetapkan...

teringat kes kawan zino di larang masuk final exam pasal tesis tak siap.. sian..

CuTeMiUt78 said...

betul la zino.. waktu weekend la hari utk bersantai2 merehatkan badan yg telah penat bekerja seharian

SoFie NuR said...

wah..tak sabar2 nak qada' tido ni..

weekend ni nk pegi tgk circus..yeay..

en_me said...

hi abang zino tewww.. esok friday the 13th.. ati2 dijlnraya.. salammms dr me dikejauhannns..

zino said...

en.me
masih di kejauhan ke? kesian yg tinggal hehe

♥miss zaza♥ said...

oh,
pakcik zino ni tak sabau nak weeken sbb mau qada' tdo upanye ;P

intan.dayana said...

bile nk membawa ke sushi king neh..??
hehe~

Ada Ayrissa said...

uuwwaaa...
betol2..
x sabo nk blk umah nih...

hr rasa cam lama jer jumaat ni..
kalo x kejap jer..