Sunday, February 15, 2009

tak tercapai angan ku hehe..

Boeing B-787.. Travelling in stail.. dengan segala kemewahan.... hanya utk tatapan angan anda.. kalau zino pasti dan yakin tak akan tercapai cita.. hehe.. lihat la gambar2 ni..

selamat berhujung minggu bersama keluarga....







21 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

wah!!'

boleh naik ke tak ni?

nak!

zino said...

zara...
simpan angan2 tu mana tau satu hari nanti jadi business womwn yg amat berjaya.. boleh le naik.. hehe

Princess Liyana said...

Huhuhu..yana kalau naik, tk mau trn kot ;P

zino said...

liyana..
kalau liyana punya boleh le buat sesuka hati hehe

lupekanje said...

dalam mimpi je la dulu zino...best nyer..

Neeza Shahril said...

sape punya jet eh! rumah eh! istana eh! ni apa ni zino?? hahahaha!!!

bestnya la kalau dapat naik.. berangan je laaa..

zino said...

lupekanje
takut mimpi pun tak mampu hehe

neeza
cuba2 lah mimpi naik jet tu hehe

AZWA said...

macam istana...tapi still phobia sebab di atas sana hehehe

Zabs said...

Salam Zino,
Kita usaha untuk dapat yang lebih dari itu... janjiNya Adalah Benar. InsyaAllah.

zino said...

azwa..
kalau dah macam tu tak rasa apa kot.. hehe

zabs
itu lah matlamat kita.. inshaallah..

DrSam said...

salam,
jika ada rezeki, insyaallah.

Pok Li said...

Cantik nyeeeeeeer

Kak Elle said...

angan2 akan tercapai satu hari mungkin:)

maklang said...

berangan je laa...kalau maklang..he..he...

intan.dayana said...

keluarga jauh...
mcm mne nk berhujung minggu bersama mereka...
huwaaaa~

zino said...

Drsam
mana lah tau ya tak hehe

pok li
agak2 berapa lah tambang dia ya hehe

kak elle
jauh panggang hehe

maklang
zino pun boleh berangan je.. haha

intan
dalam blog ni semua keluarga intan .. hehe

adibah said...

Bestnya.. mana tau.. mungkin satu hari nanti, rezeki nak merasa kemewahan ni.. insyaAllah..

zino said...

adibah..
tidak mustahil..

CikguZue said...

ala kalau dapat naik pun, cuma tidur sepanjang flight je...sama je
hehe..
(ayat penyedap hati...ekeke)

zino said...

cikguzue..
nanti balik malaya tempah la kapal terbang tu.. nanti kata kat pilot ikut jalan jauh nak tidur lama sikit hehe

~mrs azmi~ said...

nak naik air asia pon berkira2 banyak kali.. nak dapat naik yang 1st class ni tah tahun bile.. huhu..