Saturday, February 7, 2009

i was here






zino ke sini.. tak jauh dari Kl dokek yo.. tapi inilah kali pertama bermalam di sini.. actually office zino buat satu program retreat utk membincangkan strategi perbelanjaan dan langkah2 berjimat cermat dalam keadaan gawat ni.....

perbincangan bermula jam 8.30 pagi dan berakhir jam 12.00 malam.. setiap hari sejak sampai rabu tu.. memang penat memang letih.. tapi demi tugas di gagah kan juga.. lebih kurang 50 peserta.. makan memang best.. itu penting.. tempat pun ok.. cuma tak sempat nak meronda alam sekitar.. malam ni dah selesai.. ada yg tak sabar terus balik Kl tengah malam ni..tapi zino nak relek dulu.. nak santai2 sorang hehe.. esok baru le balik..

terima kasih kepada yg singgah sini sepeninggalan zino...nanti ada masa zino balas semua komen tu ya.. boleh agak kat mana kan hehe

25 comments:

Neeza Shahril said...

tak boleh agak sebab memang tak tahu langsung.. siannya neeza kan hehee..

bicang langkah jimat cermat tapi dok kat hotel mahal.. hmmm.. hehehh...

su said...

seskali merehatkn diri...pe salahnyer kan...

en_me said...

ammvoiii sonoknyer jadi oghang bujang di tengah tengah malam gini..

hi abang zino.. salammms dr me dikejauhannnns jugerr..

^ez^ said...

wahh...bestnye otel.katil best makan pon best ekk..

errr..kt mane tu ek?ez tak leh agak la.huhuhuuuu

adibah said...

Mmm..kat mana ni yek? Clue: tak jauh dari Kl dokek yo..
Err... Subang maybe? or Genting? or PD? Hehe.

Welcome back, Zino.

zino said...

neeza
hotel tu antara yg tak mahal hehe

su
betul tu..

en.me
di kejauhan juga ya...

ez
gambar yg akhir tu klue..

adibah
ayat zino tu pun klue.. hehe

al-hussaini said...

wah..zino..memang pandai timbulkan persoalan kat orang lain..kat mana erk?? hehe..masih menggaru2 kepala ni tanda tak tahu...

bestnya ada tips yang berguna daripada seminar tu...

zino said...

al-hussaini..
bila berteka teki ni baru le timbul kemesraan ada soal jawab berlaku hehe..

dokek tu merupakan klue penting hehe

Kak Elle said...

I know you were there but where's that place?

UnGu VioLeT said...

bestnye...

Tie said...

Kalau ada yang sponsor memang bestlah dok kat hotel ni...cuma makannya aje yang kurang , kan.

Tekak tie ni lain macam je...hi hi...

zino said...

kak elle
seremban.. hehe

unggu voilet
sesekali best la.. makan free hehe

tie
makan ni kalau ada selera ok je..

maklang said...

bestnya jalan2 eh..jalan sambil bekerja...

Yunus Badawi said...

takkan buat retreat kek Soromban? dah alang2 sewa hotel cari tempat yg jauh sikitlah bro. sekurang2nya > 2 marhalah supaya boleh jamak qasar. Jadi tak kelam kabut kalau meeting panjang2.
masa saya kerja sykt kulit kerang tu selalulah buat mcm ni.

zino said...

maklang
itu lah dia..

yunus badawi
big bos yg decide nak buek cam mano.. dia minat tempat tu kot hehe

silversarina said...

Bila outstation tak kira dekat ke jauh memang dapat jugak merelaxkan badan walupun penuh dan padat jadual di siang hari , kat seremban ni kan ???

zino said...

silversarina..
program siang malam.. betul tu segomban..

Mr PenyuBiru said...

kat mana tu? memang tak bleh nak agak la.

adibah said...

Seremban?... hmmm... Alson Kelana Seremban? yek zino? Hehe.

zino said...

penyubiru..
segemban

adibah
kurang tepat.. royale bintang..

AZWA said...

Sekali sekala duduk bersantai2 sorang2 ok gak hehehe..

Kat Soromban ek...cantekk hotel tu.

zino said...

biaso lalu je segemban tu tak pernah menginap di sana..

Mak Su said...

selamat kembali dari retreat

zino said...

maksu
thanks u..

CuTeMiUt78 said...

oh.. kat seremban ke.. kira ok la kan.. tak jauh dan tak dekat.. blh ler.. dpt gak merehatkan diri kan