Saturday, February 14, 2009

plan tak berapa nak menjadi...

ingat nak bersenang2 hari sabtu tak berapa nak menjadi...

6.30 dah bersiap nak hantar fizah ke sekolah di Kg Pandan... sekolah ganti... lepas tu terus ke pasar tani.. di Segambut...bila balik adik pula dah ready nak sarapan...dah kol 10.00 hehe.. 11.30 adik pulak bersiap nak ke sekolah juga.. petang tadi jam 3.00 kakak pula nak pegi tusyen sat lagi jam 4.30 adik pulak balik sekolah... lepas tu keluar lagi ambik kakak balik tusyen..

kensel program tidur.....




tunggu la adik nak pakai kasut ni..


kasut adik dah kepam lah bah...





apesal adik kena pegi sekolah ni...



jem le pulak..

26 comments:

su said...

kene sabar byk la kan..hehe..

pB said...

abear dari pagi tadi keluar

ada kerja kat angkasapuri

sampai lar tak balik lagi nie...


nak pie cari air kelapa muda....

Kak Elle said...

kalau zino punya prog nak tido terbantut tapi saya relax ...

kenapa seme kena pergi sekolah hari sabtu pulak?

zino said...

su
sekolah juga ke? hehe

PB
kena cari tu... pesan sebelum dia balik..

kak elle
cuti ganti .. CNY .. sebelum ni sekolah ambil cuti extra..

SoFie NuR said...

plan tido tukar jadi driver lak yer..hihi..

adibah said...

Tapi Zino tak complaint kan? :-)

zino said...

tak... dah tanggung jawab hehe

Neeza Shahril said...

adik kena pergi sekolah sebab adik dah cuti lama masa CNY hari tu.. hehehe..
betul tak dik??

maklang said...

kat sini pun kena sekolah ganti...kakak yang 2 aje...bosan kata mereka..masak cuti ari tu tak ingat!

^ez^ said...

hehehe..sian dia cancel program tdo.jd drebar.hehehee..ahad ada lagi kan kan..hehe

DeeN said...

Aisey, tak best la tak leh tido. Hehehe...

MQ said...

bila dah ada anak, selagi kena jaga anak..tak de maknanya nak tido lebih2 ni..huhuhu..

tunggu la semua dah buleh berdikari sendiri..dah berumah tangga sumer..time tu buleh tido puas2 kan..tapi mungkin masa tu kena jadi drebar cucu plak..keh keh...

zino said...

sofie nur
kena plan lain kali la jawab nya..

neeza
tepat sekali.. hehe

maklang
tu le boring je kena pegi sekolah hehe

ez
tengok le esok kalau tak ada program..

deen
nak buek cam mano.. hehe

zino said...

mq..
makna nya tak ada makna nak rehat pun hehe

Zareda Norman said...

hari ni super rileks.. petang cik hubby ajak makan nasi arab kat ampang.. bes giler..

A t i Q a h said...

Hehe. Tak pe la kan. Demi anak2 gitu. :D

DrSam said...

salam,
penuh betul jadual. namun takpe dah tanggungjawab.

CikguZue said...

ha lepas ni kalau adik, kakak dah besar nanti, jangan lupa nak hanto abah dia ke sana ke mari pulak...kalau tak, meh sini cikgu rotan....hehehe...lebih2 pulak cikgu ni.

xiiinam said...

dalam dok kalut tsunami pagi-pagi tu....sempat jugak snap gambar....tabik betul! he..he..

AZWA said...

Plan kami nak qada tido pong tak jadik gak...sebabnya pepagi lagik tukang rumah dah koling koling...ajak gi cari septik tank ngan siling plaster huhuhuh

zino said...

zar
nak joint boleh hehe

atiqah..
betul tu..

Drsam..
demi anak anak.. plan boleh tangguh hehe

cikguzue
saya sokong cikgu hehe

xiiinam
camera tu standby je..

azwa..
yg tu kena layan dulu .. kalau tak lambat siap nya hehe

Zabs said...

Salam Zino.
Hari Sabtu yang panjang juga untuk saya. Hari ini pun nampaknya sama juga.. Berpeluhlah badan.....

zino said...

zabs
nampak nya memang tak ada masa rehat hehe..

~ yus ~ said...

hehe..sian bro zino. Anak saya pun sekolah sabtu lepas..huhu

zino said...

yus
agaknya ssemua sekolah ganti waktu yg sama..

intan.dayana said...

hmm..
itula tanggungjawab name nye..
hiks~