Friday, February 27, 2009

distinasi JB...

i'am coming down to Johor Bahru..

maklumat tambahan:

lintas langsung dari perling...

20 comments:

aNIe said...

Semoga selamat sampai ke JB...

Selamat berhujung minggu

kEy said...

huhu~
jB mali~

al-hussaini said...

hati-hati yer

Kak Elle said...

perjalanan jauh tu semoga selamat sampai dan berhati2 di jalan raya.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

selamat datang ke JB Pak Zino..

Kalau ada..singgahlah UTM ya?

Pok Li said...

Selamat kembara

Pok Li said...

Selamat kembara

xiiinam said...

sekarang saya berada di kawasan yang tak ada signal 3G. guna GPRS je....punya lamaaaaa tunggu n3 ni appear....aleh-aleh panjang ni je ayatnya....adehhhh!!!

Eh....komen saya lagi panjang...he..he..

adibah said...

Saya pung!

A t i Q a h said...

wah. nak datang utm ke? meh la jumpa kitorang. hehe.

Norabella said...

Tak singgah ke seberang tambak??

♥miss zaza♥ said...

have a safe journey =)

syareena said...

ape best kat JB???
huhu byk kenangan kat ctu....

zino said...

anie
terima kasih..

key
dah sampai pun..

as-hussaini..
thanks u..

kak elle
dah mendarat di JB..

zara
tengok la kalau ada rezeki..

pokli
terima kasih..

xiiinam
kat hutan mana tu hehe

adibah
kek mano toboh e yu.. hehe

atiqah..
kalau ada rezeki sampai la nanti..

norabella
oops paspot tinggal la pulak hehe

zaza
tq..

syarena
kenangan lalu..

Yunus Badawi said...

Jgn lupa beli otak2 Mr No yg kilangnya terletak tak jauh dr Tmn Perling. Lepas tu boleh bagi kitaorg ni hehehe

Zabs said...

Salam Zino,
Selamat pergi dan balik. InsyaAllah.

Neeza Shahril said...

selamat jenjalan :)

Tie said...

Nanti makankan mee rebus johor dan murtabak kpg Melayu tu untuk Tie, ya.....huh...sedap betul !!

DeeN said...

Selamat berangkat. :)

AZWA said...

hello hello masih kat johor ker tu??