Wednesday, May 27, 2009

jemputan....




Setiap kali cuti sekolah banyak majlis kenduri kawin akan
berlangsung.. setakat ni zino dah terima 7 jemputan..
paling jauh kat kuantan sana tu dan paling dekat lorong
sebelah je.. dapat ke agaknya memenuhi memenuhi semua
jemputan tu..? entah... tengok le rezeki pada hari tu
nanti..

anda bagaimana??

22 comments:

intan.dayana said...

wahh..tulisan zinO cam dOktOr lah..huhu..

dpt jemputan jugak..tp takleh pegi sbb bekerja..huhu

pB said...

tak ada pulak yg menjemput

Kak Elle said...

insya'allah takde aral melintang mesti sempat ke jamuan2 tu kan?siapkan aje fulus nya...hehe

Yunus Badawi said...

Samalah kita. Dah mula sejak Ahad lepas sehinggalah sekolah nak buka esok. Org kata cuti sekolah ni musim mengawan hehehe

Mr PenyuBiru said...

betul ke cuti sekolah musim mengawan? bukankah lagi susah nak mengawan sebab seme anak² ada dirumah dan selalu tido lambat.haha..

err..apsal aku komen YB punyer komen ni.hehe

xiiinam said...

....sediakan saja sampul-sampul hijau berisi RM...he..he..
ckLah pun macam zino...kena catat pada white board kat dapur tu....

xiiinam said...

YB dan Penyu...


Errr...nak nyampuk ek...


Ada musim gak ke?

.....hek...hek...hek....

Zareda Norman said...

zino

kami pun banyak dah terima jemputan.. sedara mara jauh dekat.. mak zar pun dah bising bising, kami ni sibuk kerja sampai kenduri kendara sedara mara pun tak datang.. huhuhuuhu..

akibatnya sabtu ni Zulaika akan dibawa lari oleh mak zar dan jadi wakil kami kat kenduri di kampung.. sadis sungguh

silversarina said...

Seri kita, setakat 7 jemputan, yang dapat kami hadir hanya 2 , yang lain samapikan hadiah je dan ada jugak yang dipos sebab jauh.

zino said...

intan dayana
hari minggu tak kan kerja juga kot..

pb
tak ada sanak sedara yg nak kawin kot..

kak elle
banyak sampul nak sediakan tu hehe

YB
ada musim ke? hehe

penyubiru..
buat le tektik anta anak rumah mak di kampong ke hehe

xiiinam
macam musin durian pulak hehe

zar
ada juga wakil.. tak apa lah bagi can lah ika dengan nenek dia.. hehe

silversarina
kami pun tak mungkin dapat hadir semua bila bertembung tarikh ..dan tempat jauh2..

Princess Liyana said...

Huhu biasela 2 ct sek la org wat mjls kawin.huhu.yana xdpt g.ada st jauh sgt.alaahai.

Sindora Collection said...

CUk cuti sekolah ni dapat 2 jemputan je..sabtu ni kat bwah rumah ni je kenduri..

kemudian ahad ni, bakal bapak & mak mertua adik cuk nak datang rumah kat kg, nak tetapkan tarikh kenduri bln 12 ni.. selebihnya...tunggu je kejutan tak ujung bulan ni or awal bulan 7...tunggu taw zino..

atty's said...

sama ar byk undangan..tgk camner..kalo takde aral melintang insyallah sampai..

Ajzie said...

saya ada 4jemputan........bermula hujung minggu ini....

Masy said...

siap ade board tu heheheheh

sakurasa 2 said...

zino
sakura pun ada jemputan yang
menanti setiap minggu ni
semua teman2 pejabat sakura...

Mamamanja said...

banyak gak jemputan.. nak2 30/31 hb nih. tapi sumer x dapat p. 30hb ni kat ngan umah.. adik ipar kepada abang ipar kawin. xleh p... bz nak bertournament hehehehe

neezareef said...

penuh dah undangan zino
bln 6 nie mmg..x jln la jwbnya
penuhi undangan tp2 mgg

Dee said...

wui..siap ada whiteboard tulis suma jemputan..bagus2..takut ada yg terlupa lak ye..sy so far, ada 1-2 je..x tau lg..nk gi ke idak..

zino said...

liyana
tak dapat pergi kirim salam je lah hehe

sindora
kejutan? suspen ni hehe

atty
kalau boleh di penuhi semua bagus la..

ajzie
boleh le pegi semua kot

masy
dulu banyak kes terlupa hehe

sakura
dah sampai masa nya mereka tu.. hehe

mamamanja
mana yg sempat la jawab nya

neeza
jalan2 pi makan kenduri je lah..

Dee
tak tulis takut terlupa.. yg tulis pun ada yg terlepas pandang hehe

aNIe said...

Musim jemputan kahwin dah tiba...biarpun hanya dua minggu cuti sekolah nampaknya whiteboard zino dah penuh...hehehe...

PerantauSepi1306 said...

hehehe sama cam my dad, kalo byk jemputan misti tulis kat papn putih... neway hope you'll be able to attend all as planned ;D