Monday, May 4, 2009

selamat utk kak ngah..




Angah dan kakngah dalam perjalanan ke KB melalui Gerik Jeli.. Kakngah nak balik kampong, Ketereh dan akan berada di sana sehingga selepas bersalin.. abah dan mak di sini akan sentiasa mendoakan kakngah sihat selalu dan selamat melahirkan anak sulong, inshaAllah...dan angah sentiasa ada di sisi menemani kakngah di sana..

41 comments:

xiiinam said...

Semoga selamat perjalanan kakNgah...selamat bersalin dengan selamat...
Selamatlahhhh...Amiiin.

silversarina said...

Semoga semunya di permudahkan InsyaAllah.


Selamat Bersalin Kakngah!

Zareda Norman said...

Semoga selamat semuanya..

bertambag lagi cucu yer zino.. tahun ni bertambah angpau nak diberi

kayteeze said...

Ketereh ? Adik ipar Tie asal sana...

Moga2 selamat, ya.... Mesti atoknya tak sabar2 nak timang cucu lagi..hehe...

♥miss zaza♥ said...

ketereh tu kampong zaza ;)

^ez^ said...

semoga semuanya selamat untuk kak ngah..

zino said...

cklah
terima kasih...

silversarina
amin..

zar
kena lah sediakan apa yg patut hehe

kayteeze
sekampong tu hehe

zaza
cuba tengok gambar tu kenal ke kakngah tu..

MOKCIK AZWA said...

Begitu pantas masa berlalu ye...rasa macam baru ajer gi kenduri kawen angah, dah nak dapat baby dah...

seronok la tak lama lagik dapat cucu kedua pulak.

zino said...

^ez^
inshaAllah.. sama lah kita doakan ..

zino said...

azwa..
mudah2an...amin

pB said...

moga semuanya selamat

lepas ni , bersiaran dari The'Rea lah pulok ....

ez said...

atok zino..hehhehe..
smoga kak ngah selamat bersalin..ameen..

Kak Elle said...

Oh dah tiba masa nya ye?baru hari baca dia morning sickness di america...cepat nya masa berlalu...semoga selamat semua nya untuk angah dan kak ngah ..selamat menimang cahaya mata pertama.

♥miss zaza♥ said...

xnmpak muka la uncle
hehehe
apa pon
smga kak ngah selamat melahirkan anak beliau
ameen

zino said...

pB
thanks u..

ez
thanks u..

kak elle
sama sama lah kita doakan utk mereka..

zaza
nanti zino tanya kakngah mana tau dia kenal zaza hehe

yginsaf.com said...

alhamdulillah semuanyerr selamat kanns..

abg zino, nanti amikla gambar angah n kakngah selepas bersalin fulakkks.. then n now ghitewww.. kehh

INTAN said...

mOga selamat ibu dan anak hendaknya

aNIe said...

Semoga kakngah selamat melahirkan anak sulongnya ...pasti zino dan mem dah tak sabar nak menyambut cucu kedua ...

Neeza Shahril said...

semoga selamat didalam perjalanan..
semoga selamat melahirkan..
Ameen...

zino said...

en.me
angah dah selamat sampai.. maknanya gambar bertiga gitu.. hehe

intan
amin..

anie
sabarrr hehe

neeza
mereka dah selamat sampai..

♥miss zaza♥ said...

rumah berhampiran sekolah?
sekolah apa uncle?

zino said...

sekolah kebangsaan ketereh kot hehe

zino said...

sekolah rendah

KAMATO said...

bertambah lagi cucu

♥miss zaza♥ said...

yea
sek keb ketereh
rumah yg tepi masjid tu ke?

Abang Long said...

Berambah lagi bilangan ahli keluarga. Alhamdulillah.

hanimndroid said...

nak baby girl boleh? huhuhu, ske hati je kan...

Ada Ayrissa said...

nak dpt cucu lg ke bro?
ekekekke...

Masy said...

lps ni abah angkat sibuk mengira cucu laa ye hehehe

Jard The Great said...

one life ends.. another new life begins...

Dee said...

moga dipermudahkan segala2nya..amin..

Ummi365 said...

bertambah meriahlah nampaknya tambah lagi cucu..

blackpurple @ jowopinter said...

Semoga segalanya dipermudahkan Allah buat kak Ngah. :)

cikMilah said...

Semuga selamat perjalanan dan di permudahkan segala urusan. Tahniah Angah dah nak jadi Abah, semuga KakNgah melalui kelahiran dengan selamat. Wah.. meriah lagi keluarga bro Zino ya..macam tak caya KakAisyah yang comel tu dah ada 2 cucu...

Nong said...

Semoga kak ngah selamat melahirkan cahaya mata pertama dan tahniah untuk zino dan mem bertambah lagi cucu... alhamdulillah...

Takziah untuk keluarga zino atas pemergian ibu mertua, semoga rohnye dicucuri rahmat...

Chekgu BaniHassim said...

semoga semuanye selamat!

zino said...

zaza
rumah berhampiran sekolah

abanglong
alhamdullilah..

hanim
lelaki ke perempuan tak kisah la kan..

ada
rezeki ma hehe

jard
that life..

Dee
amin..

ummi
alhamdullilah..

BP
aminn..

cikmilah
terima kasih.. amin..

nong
terima kasih..

zino said...

kamato
alhamdullilah..

cikgubanihashim
mudah2an amin..

bEEdLE d' bARd said...

ek nak baby? besh2x.. =)

CuTeMiUt78 said...

semoga dipermudahkan dan semoga semuanya selamat hendaknya.. insyallah

© Opah De said...

Al-Fatihah buat Kak Ngah. Semoga dipermudahkan ALLAH semasa bersalin tu. Amin.