Sunday, May 17, 2009

teknologi





teknologi membantu kita menyelesaikan banyak masaalah tapi tidak semua masaalah boleh di selesaikan menggunakan teknologi , cara convensional masih perlu di gunakan..

setuju dengan pandapat ini? ..

14 comments:

INTAN said...

amat setuju....terutamanya yg melibatkan ati dan perasaan, teknologi mmg xleh guna....

zino said...

tepat..

Zareda Norman said...

teknologi pun kengkadang menyusahkan.. bila sistem down, sistem error.. kejra yang cepat jadi lambat

zino said...

zar
dan ada orang yg mengaut keuntungan berlipat ganda atas alasan teknologi.. terutama kepada yg buta IT..

^ez^ said...

yer..setuju.Tak semua perkara boleh diselesaikan melalui teknologi.At some point, teknologi makin menyusahkan..

~~Noli said...

betul2..kadang2 teknologi ni lagsung xbantu buat manusia bahagia..haha..kadang2 je..tp at d same time ade jgk jadi altnatip tuk mmbahagiakn seseorg..adik2 kita mgkin...huhhh!!

Mr PenyuBiru said...

yg mana pun pilihan yg pasti kena pandai menguruskan/mengawal pilihan itu.

silversarina said...

Kalau kita control teknologi OK, tapi kalau teknologi control kita, KO.

Jard The Great said...

teknologi leh buatkan org jadi pemalas.. huhuhu..

DrSam said...

teknologi kalau kena cara dan digunakan dengan betul memang boleh membantu dan menyenang hidup, tapi teknologi juga kalau buat hal, kita pun poning kapla - contoh komputer baru aja crash...ish...ish...

Neeza Shahril said...

hehe.. boleh je.. pemintak sedekah kena pakai mesin credit card tu..
tapi minimum kena charge RM50 hehee..
pakcik kayo lah cam tu.. heheee..

zino said...

ez
kena pandai adjust la gitu hehe

noli
kena cari jalan supaya teknologi boleh membahagiakan

penyubiru
betul tu..

silversarina
sangat tepat..

jard
kena cari teknologi yg boleh buat org rajin hehe

Drsam
memang masaalah tu ..

neeza
no cash please hehe

Nong said...

No matter how develop the technology is now, cash is still the prefered means for transactions.

kalau tak takde kerja lah nong nanti... he he...

intan.dayana said...

haha.cemane la nk email pizza tuh..tp if deOrg Order tru email,then pizza bule ddelivery mcm biase rite.cume cara Order je menggunakan technology.