Friday, May 22, 2009

pengumuman..

petang esok zino akan ke melaka...
ada tugas yg telah di amanahkan..
balik KL mungkin ahad petang kot..
so ada sesiapa yg nak balik melaka?

kalau sempat nak cari asam pedas
yg di warwarkan best tu..
siapa boleh bagi tips? hehe..

26 comments:

Mr PenyuBiru said...

selamat berkelana!!
hati² memandu yer..

lupekanje said...

Selamat pergi, selamat kembali..
acik ingat nk balik kampung..tpi tgk dulu camne..

Kak Elle said...

jom ke sg saya masak asam pedas sg...hahaha

Kujie said...

tapau sikit

Kujie said...

tapau sikit

silversarina said...

Kalau makan asam pedas sedap tu ingat2lah orang Kemaman jugak tau :)

~~Noli said...

noli mau p melaka jugak..
tapi mau mkn ikan bakar..
kalo tau kat mn yg best nnt wawarkn kat noli..

berati2 di jln ry..igt org trsyg..hihi

Jard The Great said...

selamat pergi dan kembali..

intan.dayana said...

nak Ole2 dr melaka bule x..??hehe

neezareef said...

welcome to melaka..chwah cam la aku org melaka..

MOKCIK AZWA said...

To Noli...ikan bakar kalu cuba2 la gi jjcm ke Umbai..a nice place, tapi mungkin sdikit expensive huhuhu

Zino,

asam pedas tu yang dekat ayer keroh tu kerr? I've been there..bagi mokcik biasa2 jer tapi banyak jenis asam pedas yang boleh dipilih.

klu jumpa tempat yang lagi best jangan lupa war2kan tau..

ez said...

wah bestnye..kg saya tu..
hehehe..tp mggu xblik mka..kalo tmpat asam pedas xtau mana best..tp kalo ikan bakau yg biasa sy g..crystal bay,dekat alai..kedai ikan bakau hj musa...best..yumm..yumm...heehe..servis cepat..harga bleh xtahan..xmahal n x murah..tp mcm murah..hehh

Ada Ayrissa said...

sy suka g melaka...
negeri yg kecik jer tp cantik..

Yunus Badawi said...

Selamat menjalankan tugas.
Macam ni saya pun nak pegi Melaka jugak lah. Minggu depan ingat bolehlah ke sana hehehe

sya said...

Bagi sya yg sedap yg kat rumah bapak sya aje.. yg makcik masak.

Hati2 driving

Sasha said...

wah!! dia nak mkn asam pedas melaka!!!

atty's said...

lama dah tak balik melakau..

Masy said...

sy x balik melaka la pulak minggu ni abah hehe.

sy penah mkn asam pedas yg femes kat melaka. tp nk cari tempat tu kene sabar byk2 sbb terceruk sket. namanya Restoran Hjh Mona.

ni ade linknye klu abah nk tgk:

http://ls-lushia.blogspot.com/2009/01/asam-pedas-kota-laksamana-melaka.html

DeeN said...

Salam,
Wow! asam pedas.
Er..selamat bertugas!

Neeza Shahril said...

nak tapau asam pedas 3 bungkus!!
courier ke sini ya.. hehee..

Mak Su said...

selamat berjalan dan bertugas :)

hanimndroid said...

cari yang campur ikan besar2, mkn tang kepala. syiokkkk! lembut ja isiknya.

Mamamanja said...

tips mencari asam pedas atau makan asam pedas? heheh

Princess Liyana said...

Slmt pergi dan slmt pulang..tapaukan asam pds melaka,leh?haha

Princess Liyana said...

Slmt pergi dan slmt pulang..tapaukan asam pds melaka,leh?haha

Zareda Norman said...

Zino

Zar pulak akan ke PD ahad ni.. kursus protokol.

Kat melaka tu zar suka makan asam pedas kat Bukit Cina.. meletops...