Saturday, June 13, 2009

abah kata.....

"abah kata kalau hari sabtu boleh makan KFC... ha.. ari ni sabtu adik nak KFC.."

dulu hazwan selalu sangat nak KFC maka aku buat satu ketetapan.. kalau nak makan KFC hanya hari sabtu je makna nya seminggu sekali je.. itu pun kalau dia minta la.. so pagi tadi dia teringat janji manis abah dia tu.. dah lama sebenarnya aku tak bawa dia.. entah apa angin pagi tadi teringat.. hehe

so malam tadi ( baru je balik sebenarnya..) kami dinner KFC di JJ taman maluri.. tengok la kanak2 riang lepas makan KFC tu hehe..









20 comments:

Yunus Badawi said...

Yes saya first malam ni.

Sedap tengok Hazwan makan peha ayam tu huhuhu

Cantik baju Ferrari. Teringat baju saya yg dah masuk almari hehehe

Jard The Great said...

rambut die panjang dah.. hehehe...

kayteeze said...

Samalah dengan anak bujang Tie, suka sangat makan KFC, dan yang sewaktu dengannya...

Kita ni naik jelak... lagipun budget boleh lari laa.... he he..

Zareda Norman said...

zino

agaknya tetiba teringin lah tu

bes lah baju adik.. Zulaika sekarang kerjanya asik merajuk aje.. harus jugak nak kena rotan tak lama lagi tu..

Kak Elle said...

hmmm apa dah jadi dgn boycott AMERICA????

silversarina said...

Hari Jummat baru ni kami lunch di kedai otak2 di Kuala Kemaman, tiba2 satu gerai berpaling kepada seorang kanak2 Cina usia dalam 3 tahun mengamuk menangis menjerit2, ingat kan sebab apa... dia tak nak makan otak2 , dia nak makan KFC...menjerit2 sampai 'battery' dia lemah dan baru mula makan ABC sebab tekak dah kering menangis lama...hihi..itulah penangan KFC...

So, Sabtu je kita gi KFC nak...lama betul tak makan :)

zino said...

YB
baju tu beli masa lawatan singkat ke KB ari tu hehe..

jard
oops baru perasan .. kalau sesak nanti abah boleh potongkan.. hehe

kayteeze
pasal tu zino buat jadual .. hanya sabtu.. tapi bukan tiap minggu dia nak pun.. hehe

zar
baju tu KB mari.. beli kan pengkalan kubur.. dan memang sah siam mari hehe

kak elle
boikot masih di teruskan McD memang dah tak masuk.. KFC dah jadi produk local.. dah di ambil alih francise dia oleh local

silversarina..
kesian budak tu.. nangis sampai habis bateri.. hehe

PrinCeSS said...

sukanya hazwan dpt makan KFC..
agaknya malam sebelumnya mimpi makan KFC kot.tu yang teringat janji abahnye..^^

nak ajak ayah makan KFC jugakla ari sabtu..hehe

~~Noli said...

potong rmbut tuh..nk stat sekolah dah..hehe

zino said...

princess
sesuai tu hehe

noli
dah potong pun.. tak payah ke kedai hehe

ibuVouge said...

saya belikan untuk LA dan LC baju tu, tak terpakai sampai sekarang
si kakak kata cam boy ,si angah kata ada colar x handsome..hmmm

Mr PenyuBiru said...

seb baik aku tak janji apa² kat batrisyia.hehe

Zinnera™ R. said...

sedap je ayam kfc tu.
rs nk mkn plak. lm dh xmkn. huhu T.T

INTAN said...

anak2 daku jrg mintak mkn kfc...kkdg ajak mkn pizza..

Zareda Norman said...

zino

KB pun KB lah..

zino said...

IV
hazwan pakai nampak ok je hehe

zinnera
datang KL zino belanje hehe

intan
ok tu.. hehe

zar
nampak menarik bila hazwan terai nampak ok terus je beli hehe

Zinnera™ R. said...

hehe. kene tunggu 1-2 thn lg la klu mcm tu hehe.

RahimSabah said...

Salam - Ni pun kadang kadang pekene juga KFC. Kadang2 tu , anak tak sebut , ayh e pulak yg gatal mulut nyebut ' KFC Kita ' , anak2 apa lagi .

Sesekali bolehlah , selalu sangan bengkoklah jawapnya.

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh. teringat iklan KFC yg anak mkn ngan ayah tu.. yg anak dia tanya, pedas ke ayah.. hah.. lebih kurang gitu la ayatnya.. :D

Dee said...

sib baik baru je lps mkn kfc..xlah terliur sgt..