Friday, June 12, 2009

makan makan....

Seperti biasa setiap kali bila ada yg sambut birthday di kalangan ahli keluarga kami akan keluar makan besar.. semalam giliran angah.. birthday dia yg ke 26.. kebetulan semua berkumpul di rumah kami kecuali kakngah dan qaisara.. birthday kakngah, qaisara dan angah pun agak rapat... lain kali boleh le buat 3 dalam satu hehe

kami keluar makan ke restoren yg telah menjadi feberet dia orang.. cuma keluar agak lewat sedikit menunggu lepas fizah habis tusyen.. so lihat la apa yg dia orang oder hehe















amacam terliur tak ? hehe

24 comments:

~mrs azmi~ said...

ish2.. lapo dibuatnye.. ^^

Zareda Norman said...

zino

sejak zar mendiet ni.. memang dah tak terliur ler.. ehhehhe

semalam pun temankan anak dara tu nak makan western.. chicken chop dan lamb chop..

^ez^ said...

yer..uncle berjaya buat ez lapau pagi2 ni! huhuhu...nyum nyum

Princess Liyana said...

Hehe nsb baek yana dah makan pgni kalau x.ahaha but still,terliur gak!huhu.

Ada Ayrissa said...

Hehehhe..
angah samo umor dgn dennnn yooo???
:P

yeayyyyyyy, leh panggil bro zino, UNCLE !!! :P

pB said...

apasai tak terliur pun ...

Sasha said...

happy birthday angah!! wah semua mknan tu nmpk sedap sgt!! lapau dibuatnya!!

Mamamanja said...

memang terliur

~mardihah~ said...

eeeee..sidapnye..nyum-syum..nak sikit..belanja lah dihah makan....
hehehe

salam raikan cinta

zino said...

mrsazmi
dah makan ke ? hehe

zar
semangat kuat lagi tu hehe

^ez^
jangan biarkan perut kosong hehe

liyana
nanti boleh cari le kan hehe

ada
no problem hehe

pB
macam tak caya je.. kennneth ajak TT nak joint tak? hehe

sasha
nanti lunch boleh le cari hehe

mamamanja
hehe

mardihah..
boleh tak jadi hal.. hehe

Kak Elle said...

hmm...yum yum mesti sedap tu makan beramai2 ...happy birthday to birthday boy.

~~Noli said...

lapaaaa =(

xiiinam said...

salam Pak Zino...







Sodap tuuuuuuuu.....

lupekanje said...

betakung air liur acik haaa....cehhh..hehhe..
hepi belated birthday utk diorg tu.

Dee said...

fuh terliurnyer tgk..sedap2..

zino said...

kak elle
bila dah ramai tu tambah meriah..

noli
dah kol tiga ni dah lunch kot hehe

cklah
memang sodap hehe

lupekanje
lap copek.. nampak kek orang kang hehe

Dee
lunch apa hari ni? hehe

atty's said...

sedapnya semua makanan tuh..

zino said...

atty
kalau kena belanja lagi sedap.. hehe

silversarina said...

Happy Birthday angah !!

Makanan tu treliur jugak tapi makin terliur tengok gambo cucu zino tu , teringat kat cucu den :)

KAMATO said...

ini angah ke yg belanja?

muadzlife said...

umang...mosti hongeh lopeh tu kan...peh tu..sumo nampak sodap...okap jadi e

kayteeze said...

Erk.... menggoda je gambor makan2 ni... hehe....

zino said...

silversarina
cucu den tu dah balik JB sekejap tadi.. dah dokek nak sampai la tu kot..

kamato
seperti biasa abah la blanje hehe

muazlife
kalau dapek sampai hongeh makan tu bila nak berjalan termongah2 hehe

kayteeze
kalau ada depan mata lagi di goda nya hehe

INTAN said...

mengiurkan....menghairahkan gitew..slurp