Saturday, June 13, 2009

dah balik JB




arifah dah balik JB.. mama kena buat praktikal di Simpang Renggam selama tiga bulan tak boleh buat kat KL kena cari school area Batu Pahat juga.. senang kolej nak pantau agaknya..lepas tu masuk balik utk final exam..

makna nya bila jumpa arifah lagi lepas ni dia dah laju berlari hehe..

23 comments:

Abang Long said...

Apa panggilan manjanya ?

Kak Elle said...

kalau rindu kat Arifah atok dan nenek kena lah ke sana pulak...hehe

silversarina said...

Cepatnya masa berlalu, kejap je si comel tu dah nak berlari...comel sangat dia tu , geramnya!

adibah said...

Comeynya dia... mama arifah kat Maktab Batu Pahat ke?

zino said...

abanglong
kami panggil arifah je

kak elle
nampak nya macam tu le gaya nya hehe

silversarina
sama dengan cucu rina la kan hehe

adibah
benar..

kayteeze said...

Mesti rindu kat Arifah.... tembam pipinya, he he..

INTAN said...

hamoi...rindu2an la pasni...

Yunus Badawi said...

KL - JB bukan jauh sgt. 3 jam dah sampai.

yginsaf4 said...

ammmvoiii.. atok rindu ghitewww..

Ajzie said...

SRenggam.. dah dekat rumah saya tuh...

zino said...

kayteeze
bila lama tak jumpa dia tak mau dengan kita hehe

intan
kena cari alasan nak ke JB hehe

Yb
itu kalau dengan kereta YB kereta zino kena tambah sikit jam lagi hehe

en.me
gitu lah nampak nay hehe

ajzie
kak long stay dengan sedara dia .. sewa bilik berempat.. sekolah area tu la kot..

atty's said...

cian arifah..takpe..nanti ade masa mama bawa g jalan lew tuh..

zino said...

atty
arifah tu kena lah duduk dengan nenek.. kat JB ..

Zareda Norman said...

gitulah zino..

walaupun cucu kita, tetap anak orang.. sayang sayang rindu rindu dari kejauhan lah nampaknya..

zino said...

zar
nak buek cam mano hehe

cikMilah said...

ni atok kena gi jogging, nanti tak tercungap nak kejar arifah!!!

Dee said...

lepas ni harap2 dia masih ingat atoknyer..hihihi..

pB said...

orang kata

sayang cucu ni lain dengan sayang anak ...

betul ker???

zino said...

cik milah
betul tu haha

Dee
tak ingat nanti cubit dia hehe

pB
entah macam sama je.. hehe

Neeza Shahril said...

sian arifah.. jumpa mama lepas 3 bulan lah nampaknya...
ke mama curi2 tiap2 minggu jumpa arifah?? hehee..

zino said...

neeza
mama dia boleh balik ke Jb jumpa arifah.. kalau tak setiap minggu mungkin sebulan sekali kot hehe

maklang said...

kejap aje masa berlalu...last jumpa mama arifah, dia masih dalam perut, lagi...

CuTeMiUt78 said...

oh.. maknya kat BP ke.. sekarang ni. takpe.. rindu2 nnti kan atok blh jengok arifah plak