Wednesday, June 17, 2009

kita minum dulu hehe!!!!



23 comments:

Zareda Norman said...

sedapnya..

delifrance ke ni?

zino said...

zar
kat klia semalam hehe apa tah nama kedai tu

sakurasa 2 said...

kopicino ek
sakura suka!!!

sakurasa 2 said...
This comment has been removed by the author.
zino said...

sakura
cawan kecik tu cappucino hehe

Dee said...

pg2 dh gambar makanan..wui..

neezareef said...

saje arr tu....bg leleh

Mr PenyuBiru said...

share share aaa.. hehe

pB said...

share share

sya said...

Orang dah le lapau ni.. tunjuk gambau lagik isk isk isk

zino said...

Dee
dah waktu lunch pun hehe

neezareef
hehe..

penyubiru..
boleh datang le..

pB
kena buat TT dulu hehe

sya
pergi lunch cepat hehe

CuTeMiUt78 said...

amboi2..kemain lagi.. sedapnya..

zino said...

cutemiut..
nak ke? hehe

kayteeze said...

Hmmm...kalau bab makan2 ni memang Tie suka...

SoFie NuR said...

macam best je..

~~Noly said...

argh!lapaaaanyee.. =(

~ yus ~ said...

wahh..air tu nampak sedaplah bro...saya nih dahlah puasa..terliur...

kcynodia said...

nyam nyam...

berapa hinggit ni?

Irtiyah said...

Salam

secara jujurnya... saya terliur tengok air2 tu. Kali pertama saya buka tadi, cepat2 saya tutup balik sebab... memang tak tahan terliur.

Ni masuk balik sebab nak tinggal komen dlm entri yang begitu memberi kesan mendalam pada diri saya. chewah.

Izhal said...

Salam tuan zino,

1st time saya melangkah ke 2009 ni heheh... cantek gambar rumah tu...

Ajzie said...

mcm sedap ajeeee..

Neeza Shahril said...

nak sikit!!!

zino said...

kayteeze
zino pun suka hehe

sofie Nur
tak syak lagi memang best..

noli
kena lah makan hehe

yus
kuatkan semangat

kcynodia
air tu lapan inggit hehe

irtiyah
teruk nya hehe

izhal
selamat datang.. itu lah rumah mak zino hehe

azjie
tak ada keraguan hehe

neeza
boleh.. silakan hehe