Tuesday, June 2, 2009

lawatan singkat....

salam semua..

Dah dua hari tak sempat nak update, apa lagi nak melawat ke rumah rumah yg selalu zino singgah.. bila balik dah golap.. badan pun dah penat.. mata pun dah mengantuk tak larat nak mengadap PC ni.. tugasan tak pernah selesai.. semua perlu di segerakan... loteh den..

ok lah cerita lain pulak..

dah dua tiga hari berkira kira.. dan dah beberapa kali angah bertanya, tak nak datang KB ke? Sebenarnya memang le teruja nak ke sana, tapi kekangan kerja satu hal, dan cuti lagi satu hal.. mem dah kehabisan cuti tahun .. zino pulak tak boleh bercuti dalam dua minggu ni.. so kami pun buat plan B.. so hujung minggu ni kami akan terbang ke KB.. mem dah tak sabar nak jumpa evi qaisara.. ( mem je ke? hehe ) pegi bertiga je.. kakak ada tusyen dan alang kena teman kakak.. balik nanti berkereta dengan angah..

hotel memang dah fully book, maklum lah cuti sekolah... ada sesiapa nak tumpangkan kami ke? hehe

38 comments:

cikgu_math said...

selamat datang ke KB
Nak tumpangkan rumah CM, nanti angah marah pulak...
Tapi kalau betul-betul nak, cuba linkkan ke blog ini...
http://penginapanpermai.blogspot.com/
bukan CM punya... tetapi adik CM yg punya!

Princess Liyana said...

alaahai..sorry, yana tk duduk di KB..alaahai..sian dia..hm hope dpt tmpt mginap..;)

Princess Liyana said...
This comment has been removed by the author.
Neeza Shahril said...

banyak kot hotel dan homestay kat KB tu zino..
tapi sekarang cuti sekolah kan... hmmm..

Yunus Badawi said...

Selamat bercuti ke KB. Dah dekat 2 tahun saya tak ke sana huhuhu

syareena said...

hehe sya pun nk p tp x muatla nk tumpgkan huhu

INTAN said...

hamoi....sure xcited giler nk jumpa cucunda ek....

kena suh angah riki2 la mana homestay ke yg kosong...

pB said...

dah cuba tanya rest house yang kat ketereh tu , dah penuh larrr


smlm ada sms satu link , dpt tak ??

susah susah duduk dengan ayah pB jer lah.

ez said...

selamat bercoti dan selamat dtg ke KB..heehe

Jard The Great said...

sori.. tak dpt nak tolong.. hehe

slamat bercuti!

Masy said...

:) selamat berjalan2 cari cucu hehe

Sasha said...

kim salam peluk cium utk baby qaisara yea...

arsaili said...

salam..selamat bercuti...kalau saya org KB, sure leh duduk umah saya ..ehehhee

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. hujung minggu ni nak ke KB ke..?? KB tu.. Kota Bharu Kelantan ya.. kita ke pasir mas kelantan hujung minggu ni

suhaila-ab said...

huh...coti2 mesia yep..jeles aku baca tau...aku ni teperuk je kat opis...bila nak kuar pun tak tau...tp hari ni aku terpaksa amik cuti ada hal yg tak dapat dielakkan..teperuk kat umh lak...huhuhu...KB aku cadangkan ko kontek nik aziz...tu je aku kenal org kelantan...maaf ler tak pat tolong...

zino said...

cikgu math
thanks for the info..

liyana
harap2 nya lah..

neeza
cuti sekolah.. banyak yg dah penuh..

YB
kena buat projek kat sana kot hehe

syareena
selit2 pun tak muat ya hehe

intan
memang dah minta angah bantu tengok la nanti..

pB
sms tu dapat thanks hehe..

ez
thanks u

jard
ok.. tq

masy
tq

sasha
inshaAllah..

arsaili
itu pasti.. hehe

cutemiut
kami nak ke ketereh...

zino said...

su
cadangan yg cukup bernas...hehe boleh tumpang rumah tok guru je kot hehe

kcynodia said...

zino..tugasan apa yang dibuat untuk disegerakan tu?

Abang Long said...

Ada juga perkara yang susah waktu cuti sekolah ... semua hotel penuh.

Mummy Rizq said...

bestnya.. kekelantan boleh soping batik untuk raya!

muadzlife said...

selamat bertemu cucu ...dan selamat kembali..
den tak duduk KB ha...harap2 dpt tempat penginapan lah yer..

atty's said...

kalo umah kty kt kb..dah pelawa dah..

neezareef said...

dinasihatkan..pasang khemah tepi pntai..kekekeke

zino said...

keynodia
kojo opis la.. hehe

abanglong
betul tu..

mummy ritz
betul jugak tu hehe

muadzlife
kalau tak dapat duduk la rumah besan hehe

atty
ya ke.. kat mana tu hehe

neezareef
satu cadangan yg bernas.. jimat belanja hehe

KLMari said...

Have a safe journey !!! Kata aje mem dia yang excited tapi dalam hati Bro Zino, mesti pun sama teruja tewwww...khkeehke...Tahniah !!!

zino said...

KLMari..
betul cakap mem yg nak kesana lebih sikit dari zino hehe

cendawanintim said...

selamat bercuti2an!

RahimSabah said...

Salam - Kirim agan salam tok e ni kek anak anak dan cucu di KB . Tah bilolah tok teh eni dapek nengok cucu buah sorang ni. Balik bali sok dah pandai bolari yo. Ada satu hotel yang tak ponuh , tapi ada mem susah ckit lah - Hotel Muslim [ Somojidlah tu ] ha ha ha

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bestnyer, selamat bercuti-cutian

zue said...

cuti2 m'sia...selamat berlibur.

zino said...

cendawanintim
thanks u

rahim
nampak gayo tidu ghumah besan hehe

crazy beautiful
thanks u.. tak cuti ke?

zue
terima kasih..

Chekgu BaniHassim said...

yahhuuuu...
pi bercutii!

Dee said...

wah..x sabar nk tgk cucu eh..hati2..

Kak Elle said...

nampak nya zino kena camping tepi pantai kot...hehe

aNIe said...

Wah!! Nampaknya atok & nenek ni dah tak sabar2 nak jumpa cucu tu..

PerantauSepi1306 said...

melawat cucu kat KB plak ye.. hmm kalo ada di KB leh aje tumpangkan bro...

Zareda Norman said...

dah jumpa ke cucu nyer???

Aleeya said...

ermm time cuti..mak pak pong ikot coti he he, samat becoti