Monday, June 15, 2009

terbang lagi......





petang esok angah nak terbang ke negara yg banyak binatang ni... lebih tepat ke brisbane..dia baru je tukar kerja dengan syarikat dari negara tu.. so masuk2 je kena lah pegi training kat sana dulu ..kali ni tak lama la.. 27hb dah balik.. lain kali bila ada keperluan mungkin akan ke sana lagi..

esok kan hari kerja .. mem beriya iya minta zino hantar angah kat KLIA.. bila check jadual esok ada satu meeting.. kalau berjaya slow talk dengan bos besok boleh le anta angah..

31 comments:

pB said...

Salam


kesian Angah , dah lah isteri dan anak jauh dimata , sekarang terpaksa terbang pulak ...

tak per lah , itu namanya mencari reseki yang halal untuk keluarga


mem nak ikut ke KLIA tu ???

pB said...

kirim replika binatang tu satu ...


hi hi hi

bEEdLE d' bARd said...

pergi australia?
kene berhati2 nie..huhu..
nak kirim dolphin satu boleh tak? hehe

cikMilah said...

terbanglah angah, terrbang..
selamat pergi selamat kembali...

en_me said...

me pun ondway to klia now.. tp xlah smpi brisbane ghiteww.. uhuhu

silversarina said...

Terbang .... lebarkan sayap Angah, tengah usia muda dan sihat InsyaAllah rezeki bertambah .

Pok Li said...

Selamat terbang

Helena said...

bestnya... but take care yer dgn selseme piggy tu....

♥miss zaza♥ said...

bestnye brisbane!!!

Kopi Suam said...

wah best le angah...uncle ngan mem boleh le tumpang sekaki..jalan2 tengok negara orang

Kopi Suam said...
This comment has been removed by the author.
Yunus Badawi said...

Org yg selalu terbang sana terbang sini selalunya high flyer hehehe

Kak Elle said...

tahniah di masa2 ekonomi muram dapat juga kerja baru...brisbane ok di gold coast banyak makanan halal dan juga city area...KFC kena cek tak semua halal ye...ikut branches...musim sejuk bawa baju coat tebal sikit...stay away from crowded places...H1N1 sedang merebak.

INTAN said...

take care lah kat sana tuh...hati2 gan berbagai wabak....

DrSam said...

semoga perjalanan angah nanti selamat pergi dan selamat kembali. Cuma pesan angah agar berhati-hati dan lebih berwaspada dengan persekitaran baru.

sya said...

Kirim Angah bawa balik menatang tu sekor boleh tak ? :D

atty's said...

nanti balik bawa kanggaro..
dgr sana kena H1N1..agak kritikal gak.

Neeza Shahril said...

mem sayang anak.. biar asben kena marah dengan boss.. takpe..

itu lah namanya ibu/mama/mak/ummi.. heheeee...

Dee said...

wui..bestnyer..dpt merantau smbil bekerja..dee terperuk jelah kt opis ni..

Ada Ayrissa said...

syokkknyaaaaaaaaaaa

neezareef said...

nk kirim kengeru sekor leh

MOKCIK AZWA said...

Syioknya Angah dapat ke Brisbane. Yg tak bestnya kena tinggal la Isteri dan baby terchenta. keduanya tengah hangat virus H1N1 nie...apapun semoga selamat la hendaknya.

Berjaya tak hantar Angah ke KLIA tu?

zino said...

pB
angah dahselamat terbang

beedle
yg original ke? hehe

cikmilah
angah dah pun terbang tinggi di awan hehe

en.me
selamat utk en.me pergi dan balik..

silversarina
betul tu teroka dunia hehe

pok li
thanks u

helena
good advice utk angah tu..

miss zaza
nanti boleh le kesana pulak.. pergi gold coast hehe

kopisuam
tak cukup RM lagi hehe

YB
ya ke? hehe

kak elle
rezeki angah dan keluarga..

intan
betul tu

Drsam
terima kasih dengan nasihat ..

sya
dah cakap dengan angah.. dia kata tengok la nanti hehe

atty
semuga angah selamat dari bahaya..

neeza
nak tau apa bos cakap.. mother is like that , never mind you go la.. hehe

Dee
rezeki angah tu..

ada
merantau ke negara orang..

neezareef
nanti angah impot masuk hehe

azwa
berjaya bos sangat paham masaalah mak dengan anak ni hehe

suhaila-ab said...

pegi sana tak takut H1N1 ke...

MULAN said...

pakai mask 4 layer tau...

zino said...

suhaili
demi tugasan.. inshaAllah..

mulan
angah dah standby..

aNIe said...

Semoga Angah selamat sampai dan best wishes untuk Angah...

zino said...

anie
angah dah pun selamat sampai tq..

Masy said...

jauh rejekinye smpi ke sana :)

Zareda Norman said...

rejeki angah ek.. dapat baby, dapat kursus ke oversea.. mudah mudahan

zino said...

masy
tuah angah..

zar
abah dia pun tak berpeluang nak ke sana hehe