Saturday, June 27, 2009

perlawanan persahabatan.....









Petang tadi berlangsung pertandingan yg zino war warkan sebelum ni.. tepat seperti tekaan kawan kawan.. kami mengadakan pertandingan bowling intersection di Brem Mall Kepong.. kenapa Kepong.. entah biar pihak penganjur yg jawab.. hehe

Untuk zino ini merupakan satu sejarah...sebab ini kali pertama zino main bowling .. macam tak caya kan.. hehe banyak benda lah yg zino belajar.. ada juga staff yg ajak zino pegi training.. sebelum pertandingan petang tadi.. zino rasa tak payah la.. game yg guna tangan ni biasa nya mudah sikit nak di serasikan....

mmm.. tak de le teruk sangat..yang penting suasana petang tadi cukup meriah.. lihat le gambar gambar tu...

25 comments:

ZARA 札拉 said...

wah!!

nampak sgt syiok ni Uncle!!

ALAF21FC said...

Jom kita adakan perlawanan persahabatan ?

DrSam said...

lihat pada gambar-gambar memang nampak meriah. Berapa pin dapat?

Zareda Norman said...

lepas ni boleh memboling dengan geng blogger pulak ek

UnGu VioLet said...

zino nie cikgu kan?? boleh tahu.. cikgu ngajar sek mane yer?? thanks..

zino said...

zara
memang meriah ..

alaf21fc
boleh juga..

Drsam..
alamak malu nak sebut.. hehe

zar
lepas ni kalau geng blogger ajak.. tak ada le kekok nak joint hehe

ungu voilet
kurang tepat hehe

silversarina said...

Meriahnya game bowling black team ni , first time main nanti mesti zino nak main lagi .... berapa strike dapat :)

~~Noly said...

masuk longkang x pacik?hehe

zino said...

silversarina
dah seronok pulak hehe tapi pagi ni dua jari sakit tak boleh bengkok hehe

noli
masuk longkang tu satu kemestian hehe

Kak Elle said...

first time betul ke?mcm tak caya...haha

Abang Long said...

Jom main futsal pula ...

zino said...

kak elle
betul cakap tak tipu hehe

abanglong
kalau fulsal zino hantar wakil je lah hehe

yginsaf4 said...

meriahnyerrr..

zino said...

en.me
meriah utk rakan2 semua..

bEEdLE d' bARd said...

saya tk suka main bowling..huhu..

zino said...

beedle
pernah cuba ke .. mana tau hehe

pB said...

tak sakit tangan ker ??

Pu3 said...

wah!
nk men boling gk..
da lm xmen boling neh..
gatal jari jemari ni ha.
hehe

Masy said...

menang x? hehe

KLMari said...

Serupolah kita..hehehhe...Tempat aje berbeza...Lepaih ni blehlah cuba lagi kan...heheheheh....Jom buat tournament lawan bangunan sebelah...:D

PerantauSepi1306 said...

:D meriah suasana...

zino said...

pB
mau dia tak sakit.. hehe

pu3
terror ni hehe

masy
yg pandai main tu menang la hehe

LKMari
boleh gak tu..

perantausepi..
memang meriah..

Jard The Great said...

serba itam gak.. hehehe..

noorlara said...

wah dah pandai main bowling yee, apa yg penting kemesraan yg sihat ketika sesama seronok bermain dan berlawan tu.

zino said...

jard
10 budak itam.. hehe

noorlara
betul tu yg penting.. penyertaan.. yg pandai main layak menang yg lain teruskan usaha.. hehe