Friday, June 26, 2009

pertandingan...........

esok jabatan kami akan mengadakan satu pertandingan ...
semua seksyen di wajibkan mengambil bahagian..
makna nya penyertaan paling ramai yg boleh la..
bukan nak cari siapa pemenang sangat pun...
saja nak beriadah sesama staff..
tak kan la asyik kerja je kan..
tapi dalam diam diam ada juga yg pegi training..
tak kisah la kan.. kira bersemangat la tu..

dan semua bos bos pun kena ambil bahagian..
part ni yg lemah sikit hehe.. zino lah tu..hehe
ada bos dah siang2 cakap dah cedera..
makna nya tak boleh ambil bahagian la..
tapi janji tetap akan bersama..
kalau ada hadiah tercorot..
ada harapan la kot hehe

jom kita tunggu esok
apa yg akan terjadi kat sana..
game apa.. di mana dan apa kesudahan nya..
inshaAllah akan ada lapuran bergambar...

24 comments:

pB said...

Salam


Tak pergi pun makan nasi lemak tu ...

Hu hu hu...


Bro , main apa ???
Tarik tali ker ??

zino said...

pB
nak senang kita set makan nasi lemak tu pagi ahad ni amacam.. kalau esok mem kerja hehe

ajak kawan2 beramai2...

HappyIrfa said...

hoho..otai2 bersukan ler ni

suhaila-ab said...

aku pun ada game besok..kita tgk game kita sama tak..aku rasa macam same je game kita ni...hehe...bila ko sebut nombor tercorot tu aku dah boleh teka sbb besok aku pun nak taget nombor tercorot jugak hahaha..ada hadiah tuh!!!!

silversarina said...

Selamat bertanding !!

Menang atau corot tak jadi hal, janji cuba :)

pB said...

Bro ,

Bro'lah arrange TT pulak. Dah lama tak jumpa geng UNTA ....

Mlm kat situ , tak bukak ker??

xiiinam said...

...kejor yob kejor...
selamat bertanding....

Pok Li said...

selamat bertanding

sya said...

Pertandingan apa tu? Bowling ker? Kalau bowling mana leh cedera?

Kengkawan said...

waaaaaaa
apa games nyer?
masuk je la, janji menang.. hehehe

slamat bertanding

~~Noly said...

go pacik go!!!!

Mr PenyuBiru said...

jgn lupe main lari dlm guni.hehe

KLMari said...

Selamat bertanding, bro !!! Kalah menang lain cerita, apa yang penting??? Kerjasama !!! hehehehhe...Kami pun ada tournament bowling esok kat Times Square...Here comes Juara Longkang !!!

Mak Su said...

caiyuk caiyuk yeaaaahhaaa!

zino said...

happyifra
dah terpaksa hehe

su
nanti boleh compare score hehe

silversarina
betul tu maju lah sukan utk jabatan hehe

pB
malam tak pernah ke sana rasanya macam tak buka hehe

cklah
tengok le nanti larat ke nak kejar hehe

pok li
thanks u

sya
alasan tak nak main la tu hehe

andak
konfiden je hehe

noly
boleh jadi pom pom girl tu hehe

penyubiru
itu acara tetap hehe

KLmari
nanti report ya berapa kali masuk longkang hehe

maksu
kirm salam org kampong yo hehe

maklang said...

selamat menang...

kayteeze said...

Waaa.......ada game... Lari dalam guni ke??

yginsaf4 said...

abang zino bos ghuperrnyerr.. fuyohhh

zino said...

maklang
kalau boleh habiskan game pun dah cukup baik.. hehe

kayteeze
mungkin gak kot tengok la nanti.. hehe

en.me
bos kecik je.. hehe

Zareda Norman said...

yeahh main bowling yer.. jangan melongkang aje udah.. Jabatan zar ni memang kemaruk dgn bowling..

sis_nita said...

salam ziarah,
cantik header awak..
umah awak ke tu..?
atau sekadar hiasan..?

MULAN said...

semua kena involve, tak leh lari punya.. sekali sekala apa salahnya..

Nong said...

Nong miss department game kali ni, nampak nye team mesti kalah bila ketua takde ni... he he...

Sekarang ada kat Brisbane airport. Flight jap lagi. Mungkin satu flight dgn Angah. Tgh cari2, ada rupa abah dia ke?

zino said...

zar
hari ini dalam sejarah.. ini firstime main bowling.. hehe

sis nita
itu lah rumah zino di kampong..

mulan
sampai sakit2 tangan ni hehe

nong
angah dah sampai KL pun hehe