Thursday, April 16, 2009

bengap nya... hehe

mak cik2 jangan tinggalkan anak dengan bapa yg macam ni ya..
ada yg kebuluran nanti hehe


34 comments:

kEy said...

ahhahahha~
meng0ng je bapak die ni~
tensi0n anak die, hahaha~

zino said...

key..
betul2 mengong tu hehe

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe~

aduyai~

Zareda Norman said...

heheheh.. ada ker bapak bengap sampai tahap tu???

♥miss zaza♥ said...

hahaha
kelakar
bongek la bapak dia ;p

aNIe said...

Hahaha...aper le punya mengong bapak dia tu...siannya baby tu

intan.dayana said...

haha...tamau la berlaki kan laki cenggitu..hoho

cikgu_math said...

adush...ade ker bapak budak macam tu..

su said...

xde naluri ke"bapa"an langsung! hehehe!

zino said...

zara
kalau dah ada calon kena interview dulu ya hehe

zar
entah la hehe

zaza
jangan cari yg macam tu ya hehe

anie
one in a milllione kot hehe

intan
pastikan ya hehe

cik gu math
dalam dunia ni segala nya mungkin hehe

su
haha...

Yunus Badawi said...

apa punya bapak?

zino said...

YB
tak layak panggil bapak tu hehe

Princess Liyana said...

ha ha ha..setuju2 dgn smua di ats..mengong je.aahaah..lapo bdk tu ;P

© Opah De said...

Kih kih kih kih... sabar aje aku. Yang paling best part yang last tu. Menggeleng dia tengok kebodohan bapak dia atau... mungkin dia berfikir, bila dia besar nanti dia akan mewarisi kebengapan bapak dia tu... ha ha ha.

Mr PenyuBiru said...

haha... giler kejam!

~~Noli said...

tu bapak dier ke pnjaga dier je..aduhai kurang alert..sepakk jeee...haha

ez said...

csiannye,..

zino said...

liyana
agaknya dia cari alasan jangan suruh jaga baby tu hehe

opah
haha.. agaknya..

mr penyubiru
kalau ujud campak kat laut je hehe

noli
haha..

zino said...

ez
kebulur le anak dia tu hehe

yginsaf.com said...

nak susu cap gantung ghupernyerr.. ehehe

CuTeMiUt78 said...

ish.. apa punya bapak la ni

Masy said...

mcm2 hint pon x paham2 lagi, sengal betoi laa hahahahahha

Mamamanja said...

xleh tengok ler gambonya.. :(

Mak Su said...

apa dibuatnya? tak dapat tengok video ler :(

MOKCIK AZWA said...

malang sungguh dapat bapa sengal cenggitu hehehehe

silversarina said...

Hihihihi, memang naya lah anak dapat bapak lurus bendol camtu :)

Neeza Shahril said...

rendam je kepala bapak dia dalam kolam..
bagi bergeliga sikit hehe..

zino said...

en.me
bapa dia bebal tak paham2 hehe

cutemiut
entah dari planet mana tu hehe

masy
memang sah sengal hehe

mamamanja
alamak rugi nya hehe

maksu
pun tak dapat tengok jugak ke.. kesian nya hehe

azwa
harap2 tak ada la kat malaysia ni hehe

silversarina
anak dia cukup bijak hehe

neeza
boleh ke? hehe

syareena said...

sapela bapak die tu....

zino said...

syareena
entah.. hehe

Dee said...

kehkehkeh..lawak..lawak..

CikguZue said...

hehe...kelakar.
anak lebih bijak dr bapa.

zino said...

Dee
haha..

Cikguzue
abah dia tak sekolah kot hehe

xiiinam said...

Lurus Tahap Bendul.....

Bijak lagi Mr Bean.....siuttt...