Thursday, April 2, 2009

test drive

Semalam angah datang tunjuk kereta baru dia.. memula tu nak surprise kan kami le konon.... tak cakap pun dah book kereta baru tapi.. (semalam keluar) kebetulan tempat dia book kereta tu zino ada kawan so pocah la rahsia....hehe bila zino call tanya, angah terkejut.. macam mana abah tau? alamak kantoi.. hehe.. bila dah tau tu mem pun tak sabar sabar nak minta angah datang tunjuk kereta tu.. hehe

so malam tadi bila nak keluar makan masing masing nak naik kereta baru.. dapat le abah test drive .. seronok le pulak hehe .. dan bila zino nak membelok kat satu simpang tu.. spontan kakak cakap...

"ah alah.. tak kan nak makan nak sini je.. lebih baik tak payah keluar..."
"abis tu nak makan kat mana?"
"jauh le sikit... tak puas duduk lagi ni hehe"

rupanya dia orang dah pakat nak minta angah belanja...so akhirnya kami ke kg baru pekena steak... hehe...











oops gambar kereta tak sempat tangkap...

update 5.33 ptg.. bukan kereta angah ni.. hehe

37 comments:

Kak Elle said...

tu lah cari juga mana gam bar keta baru nya...hehe

KLMari said...

Syok sakan makan sampai terlupa gambar kereta yang menjadi headline entry nih...kehkeheeh

ez said...

tahniah angah coz dpt kete baru..hehhe..mr zino mkn kat chop n steak ye kat kg bru..heheh..sy mcm kenal kerusi tu...heheh

silversarina said...

Laaa, ingat kat last sekali ada gambo keta baru.... dah makan sedap lupa gambo keta ye...hehehe.

sya said...

laaa bila tenguk tajuk ingatkan gambau keta rupanya gambau makanan.. wat kelior aje.. he he he

sakurasa 2 said...

zino
dok pertai gambar kot2 gambar kereta model baru ke...
he he he

♥miss zaza♥ said...

seronoknya...
dpt merasa kereta bru plus steak lg
murah rezeki ;)

atty's said...

tahniah angah dpt kete baru..lepas tu dpt mkn steak lak.

Mamamanja said...

cari sampai bawah xde pun gambo ketenya... gambo steak jerk hehehehe

sedap, suci, segar ... said...

Alahai ... mana gambar kereta ?

zino said...

kak elle
angah dah balik baru perasan gambar kereta tak ambik lagi hehe

KLMari
tinggal headline je.. hehe

ez
biasa ke sana lah tu hehe

silversarina
tunggu angah belanja lagi baru masuk gambar kereta pulak hehe

sya
lupa lah nak tangkap gambar kereta hehe

sakura
kereta idaman le juga tapi tak mampu dah nak beli.. dapat drive sesekali ok lah kot hehe

zaza
nasib baik abah tak kena bayar hehe

atty's
rezeki..

mamamanja
gakbar kereta lain kali la.. hehe

zino said...

abanglong..
oops terlupa lain kali la letak.. hehe

Dee said...

tulah..kemain excited smpi lupa letak gambar keta nyer..ni mkn kat chop & steak ye..sy suker..hehehe..

SoFie NuR said...

sedapnye nampak makanan tu...yummy..

camner la leh lupe amik gambo kete..ehmm

zino said...

Dee
betul tu..

sofie nur
nampaknya kena minta angah datang lagi ni hehe

pB said...

gamborrrrr manerrrr

Zareda Norman said...

lorrr sedapnya makan sampai lupa nak amik gambar kereta baru yer...

tintaHati said...

Gambar kereta xda....makanan jer lebih...huhuhu...kereta apa tuh? Bila lah saya buleh kereta ni...huhuhu...

Jard The Great said...

woit.. org yg ade kereta baru tu blanja makan ek? hehe..

cendawanintim said...

mana gambo kete baru nih??!!

PerantauSepi1306 said...

adoyaiiii gambo steak jer byk ni bro... tayang le sket gambo keter baru tu.. hehehehe

zino said...

pb
belum ada la hehe

zar
itu lah pasal angah dah balik baru teringat hehe

tinthati
sampai masa nanti boleh le beli

jard
itu syarat makan jauh hehe

cendawanintim
coming hehe

perantausepi..
angah!! tolong jawab hehe

Intan @ mama ammar said...

saya selalu makan kat kg baru, tapi makan breakfast la. Steak kedai mana best? Kak som tu mlm ada steak tak?

Mohd Hafzam said...

gambo lupe nak amik. nanti dah amik, saya forward/post gambo... hehe

kad0k. said...

mana ketenye zino? huhuhu

zino said...

intan
zino makan kat kedai yg ada kapal tu hehe

angah
tq.. dia org nak tengok kereta juga hehe

kadok..
tunggu angah poskan hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. tahniah la kat angah.. ada keta baru..

lupekanje said...

sodap tgk steak tu.....uwaaaah...lapar la pulak pewot acik nih...oklah zino, acik nak carik mender nak makan sat..hehe

su said...

tersenyum mem ngan zino..bila tgk2 anak2 mendaki tgga kejayaan...

alhamdulillah...

aNIe said...

Alhamdulillah angah dah dapat kereta baru...iyor lah abah dia ni...ado ko bawak kegheto baghu...pi makan tempat dokek yo...oghang kato...punggung pun lom paneh laie...

al-hussaini said...

tengok makanan tu terus rasa lapar pula..pasni nak makan lah...

tul ke kereta tu yg di test drive..wow

xiiinam said...

besau anak kau dah ye bro...





lambatnye nak tunggu anak aku besar....

zino said...

cutemiut
thanks u

lupekanje
kono carik cokep tu hehe

su
alhamdullilah.. dapek lah numpang hehe

anie
itu lah sampai ke kg baru hehe

al-hussaini
sama tapi tak serupa..

xiiinam
sabar je lah hehe

yginsaf.com said...

dulu maserr kecik angah digendong dikelek.. sekang dah aderr kete baruu.. taklamerr lagikks abang zino leh gendong cucu larr fulakkks .. ghitewww.. salamm jumaat abang zino

zino said...

en.me
teori yg menasabah hehe

intan.dayana said...

best nye dpt kete baru...nak jugak..mintak satu bule..?

Ada Ayrissa said...

x cam kete apa tu?
tp civic baru ke tuh?ermmm...