Tuesday, April 28, 2009

bas stop





masa menghantar angah hari tu zino tertarik dengan bangunan ni.. so pergi lah investigate.. rupa nya bas stop .. tempat acik dan noli tunggu bas hehe.. acik dan noli dah jadi jiran angah.. hehe.. tengok kepada design tu.. memang cukup selesa boleh lah jadikan tempat pertemuan utk sembang petang sambil menunggu anak balik sekolah ke kan.. hehe

30 comments:

Kujie said...

jgn ada tangan gatal dtg buat kelas seni lukis sudah...

INTAN said...

canggih betoi la bus stop skrg kan...kan...

lama betoi x naik bus...

Kak Elle said...

cantik:)asal mereka yg menguna nya menjaga kebersihan and NO GRAFITTI eh....hehe

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

mak aii..lawanya...

selesa pun ya gak tu~

pB said...

takut ada yang salah guna jer ...

jadi tempat beromen lak

Zareda Norman said...

macam boss zar cakaplah.. facilities first grade contoh macam bus stop tu tapi mentaliti orang yang guna third grade.. sat lagi adalah yang multipurposekan tempat tunggu bas tu.. ehhehhe

Zabs said...

Salam Zino,
Kita lawat lagi dalam masa 6 bulan dari sekarang. Ada perubahan ke takde?

~~Noli said...

wahh..tp tmpat tggu bas noli dlu xde dinding pon..atap ngn tiang je..cane tuh..hehe..

p/s: dah lama xnek bas agaknye..hehe

Ada Ayrissa said...

huhu..putrajaya yg bestttt...

Masy said...

jgn smpi ade org jual goreng pisang kat situ dah laa hahahahhaha

Mamamanja said...

cantik bus stopnya... tapi kalo lengang jerk bahaya gak kalo menunggu sendirian

Mamamanja said...

cantik bus stopnya... tapi kalo lengang jerk bahaya gak kalo menunggu sendirian

silversarina said...

Cantik bus stop tu , makcik bloggers nak buat gathering pun boleh ... hehehe.

♥miss zaza♥ said...

uihhhh
bus stop gile hebatttt!
macam balai polis aja
hehehe

CuTeMiUt78 said...

hah bus stop ke.. ingatkan pondok pengawal ke apa kan.. wah canggih la bus stop sekarang ni

zino said...

kujie
harap tak jadi macam tu..

intan
naik bas boleh sesat hehe

kak elle
rasa nya ok tu.. nampak kawasan tu tenang je..

zara
tunggu bas lama pun tak apa tu hehe

pB
biar oran kampong tu tangkap hehe

zar
orang putrajaya tak kot hehe

zab
setiap bulan zino akan ke sana hehe atau kita minta acik lapur hehe

noli
menambah keselesaan hehe

Ada
best..

masy
dah ada yg minat tu.. hehe

mamamanja
cari le teman hehe

silversarina
bagus cadangan tu.. nanti nak cakap dengan acik dan noli hehe

zaza
sesak2 boleh ubahsuai tu hehe

cutemiut
menaiktaraf keselesaan penduduk setempat..

yginsaf.com said...

kat situ jerr canggih bus stopp erk..

zino said...

en.me
ada banyak lagi semua canggih manggih hehe

Dee said...

bus stop dh cantek..jgn jd mangsa vandalism sudahlah..

sya said...

Jangan ada yg jadikan tempat dating dan bersidai udahh

Sastri said...

wow... sangat berbeza dengan bus stop yang pernah saya tengok... sangat selesa pun ye... :)

zino said...

Dee
harap2 nya tak ada lah..

sya
yg tu kita minta acik(lupekanje) buat pemantauan hehe

zino said...

sastri
semakin maju semakin cantik hehe

Mak Su said...

mcm kiosk sotkabar

muadzlife said...

heheheh..mmg lawo...harap2 tahulah org kita nak jaga dan menten ..

Pok Li said...

Kalau ada wifi lagi bagus

bEEdLE d' bARd said...

boleh jadi tempat tidur bg org2 yg xde umah..hoho..

zino said...

maksu
boleh juga tu letak kat sebelah tu hehe

muazlife
harap2 nya macam tu la..

pokli
boleh blogging sambil tunggu bas ya tak? hehe

beedle..
amat sesuai hehe

tulipurple said...

tgk bus top nie,teringat pondok yg dibina kat ujung lorong..tempat kaum bapa melenggeng dgn kain pelekat mlm2..aduishh,sib baik somiku tak join sekali.

lupekanje said...

ehhh...bus stop kt mana ni? acik tk pasan pun...
errr..acik tk penah naik bas lagi...sejak jaman blajar 8-9 thn lepas..hehe..
tapi acik pasan pembinaan bust stop kat depan apartment n sekolah ni...tpi, dah cenni ke goper dia..?
sungguh tk pasan..!! Agaknya sbb tetiap kali lalu pepagi, acik tgk pak guard yg jaga lalu lintas bebudak tu je...heheh..
biler petang, dah ikut jalan mydin, tk lalu dah kt bus stop tu..
takper..nnt acik pantau tgk keadaan bas stop tu dari masa ke semasa...utk lihat camne vandalist2 nyer aktiviti...harap2 tidak le menjahanamkan bus stop yg cantik ni.