Tuesday, April 28, 2009

pegi golap balik pun golap..


gambar waktu pagi dari tkt16..

setiap pagi bila hantar adik rumah mama.. golap lagi....dan petang bila ambik dia pun dah golap.. bila balik dah penat... tak sempat apa dah ngantuk... sekarang adik dah pun lena... nak bacakan buku pun tak sempat....tak puas nak menyakat dia lagi hehe..

kesian adik...

34 comments:

INTAN said...

kan?...apakan daya.....mencari sesuap nasik kaedahnya

zino said...

betul..

sakurasa 2 said...

Wah cantiknya pemandangan di putrajaya....

zino said...

sakura..
putrajaya memang cantik tapi yg tu bukan di sana hehe

Neeza Shahril said...

cantiknya.. ambik dengan camera baru ya..? ;)

siannya adik.. ambik la cuti zino untuk main2 dengan adik.. hehe..

zino said...

neeza...
jumaat ni cuti so dapat le 3 hari menyakat dia hehe

Zareda Norman said...

zino

zar balik terang lagi tapi anakamda tercinta tu jadual dia pack sangat, tiap tiap dia busy, kalau tak tusyen kena pi mengaji.. sabo ajelah

tulipurple said...

mcm pernah ku lihat bangunan itew..hehe,yg bwh tu ada klinik...BSN tu ek.

zino said...

zar
anak lagi bzz dari mak dia hehe

tulipurple
amboi malam2 pun boleh perasan ya hehe

Kak Elle said...

kalah org bekerja ye Hazwan gelap2 dah keluar rumah.

♥miss zaza♥ said...

nice view ;)

yginsaf.com said...

sakatlar emak adik fulakks.. kehh

zino said...

kak elle
itu lah rutin nya

zaza
dari puncak..

en.me
oops... hehe

pB said...

ini namanyer keluar umah tak der matahari

balik umah pun tak jumpa matahari ....



kerjalah kamu seperti kamu akan hidup seribu tahun lagi ....

Kujie said...

datang bulan..pergi pun dgn bulan...

Masy said...

lawak laa komen en_me hahaahh

takpe.. ujung2 minggu leh sakat sampai nanges hehehe

Ada Ayrissa said...

pg yg gelap kini sudah terang..ekekekek

Princess Liyana said...

alaahai..weekend ada ms nak sakat?ehehe

manje said...

salam zino

sian adik... abha dia tunggu ms je nak sakat dia :)

MOKCIK AZWA said...

Kesian hazwan yerr...nak buat camno abahnya "BUN"...Berkhidmat Untuk Negara. Wiken nanti bleh la spent masa dengan adik hazwan ittewww..

adibah said...

cantik KL malam2 ye, zino?

adibah said...

Eh! ini gambar pagi ye? tukar ayat lah..

cantik KL pagi2 ye, zino?

hehehe

Zabs said...

Salam Zino,
Saya sempat hantar anak ke sekolah sekarang kerana kerja sendiri boleh masuk opis ikut waktu sendiri....... hehe..

Nong said...

Dulu masa anak2 bersekolah, macam tu jugak. Sekarang pun sama, matahari terbenam baru balik. Kesian pakwe kat rumah.

Itu yg tak sabar nak retire ni... he he..

CuTeMiUt78 said...

apa nak dikatakan.. demi mencari rezeki

sya said...

Apa nak buat kan.. mencari rezeki utk anak2 .. tu sbb weekend rasa apa2 aktiviti pun kena libatkan anak. Kalau tak weekdays mesti amik cuti sehari sbb nak masak or at least bersama dia orang

ez said...

nice pict..hehe..

csian adik..xpe kan adik..

muadzlife said...

nak bak po an...
redho yo lah...

Pok Li said...

Begitulah kehidupan. Nak cari rezeki kannnnn.

Pok Li said...
This comment has been removed by the author.
Chekgu BaniHassim said...

kesudahannye...tido je laa...

zino said...

pB
jumpa bulan je..

kujie
sesekali bulan mengambang hehe

masy
bagi can dengan en.me kita tu

ada
guna torch light ke..

liyana
itu la seminggu sekali je..

manje
adik tu banyak songeh dengan abah pasal tu suka nyakat dia hehe

azwa
hujung minggu ni cuti panjang..

adibah
malam cantik pagi pun cantik..

zabs
kalau lah dapat macam tu lagi best..

nong
sabar sabar..

cutemiut
betul..

sya
kalau kena kerja hujung minggu bengang betul di buat nya..

ez
harap dia kata ok hehe

muazlife
iyo lah..

pokli
betul..

chegu
betul badan pun dah ponek hehe

Yunus Badawi said...

nak cari rezeki utk keluarga nak buat macamana. hujung minggu pun rasanya mereka faham.

neezareef said...

x jmpa siang la jwbnye kalu x kuar dr opis tu yek