Monday, April 13, 2009

birthday boy..

esok budak ni ha punya birthday....hehe









41 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hazwan syg!

happy birthday dari kak zara!

^___^

jgn nakal2 ya?

mesti jadik anak yg soleh pada ibu n bapa tahu?

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

..owh, harus belajar rajin2 juga..=)

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

..owh, harus belajar rajin2 juga..=)

Zareda Norman said...

Happy Birthday Kazwan..

ingtat lagi first time jumpa zino, hazwan dalam perut mem lagi.. payung rambu ramba jadik saksi.. tokei payung tu pun ntah ke mana tak dengar berita..

kejap aje dah lapan tahun kan..

zino said...

zara
thanks u kak zara hehe

zar
tiga hari lepas ada sms tokei payung rambu...sempena birthday dia.. dia kata on the way nak pegi piknik hehe

CuTeMiUt78 said...

oh ya ke.. sama bulan ngan budak bulat mirul ni.. mirul 22 hb ni.. anyway, happy besday utk hazwan ya.. semoga menjadi anak yg soleh, taat kepada ibu bapa, dan menjadi org yg berguna suatu hari nanti

zino said...

cutemiut..
boleh buat sambutan bersama tu.. hehe

♥miss zaza♥ said...

alahai
comelnya besday boy.

happy bornday to hazwan ;)

Kak Elle said...

Selamat menyambut hari lahir yg ... Hazwan .. minta lah ayah apa2 ye mesti dapat punya.

su said...

Selamat Hari Lahir Hazwan!

moga jd anak yg soleh ok ;)

"minta kat ayah hadiah paling best punye!"

hik3...

silversarina said...

Alahai comel sangat birthday boy....

Happy Birthday ,semoga jadi anak yang baik !!

kayteeze said...

Oooo.....Selamat Hari Jadi, Hazwan...

Moga2 menjadi anak yang soleh ...

zino said...

zaza
tq sister..

kak elle
shhh!! jangan cakap kuat2 nanti dia dengar hehe

su
makcik su tak nak bagi hadiah ke? hehe

silversarina
terima kasih..

kayteeze
amin..

ez said...

adik hazwan..
eppy besday..blajo rajin2 ye..dgr ckp mak dan ayah ye..smoga menjadi anak yg soleh dan berbakti kpd keluarga dan agama...ehhehe

yginsaf.com said...

hepi besday hazwan.. moga cepat besar sebijak abah ghitewww..

pB said...

moga membesar jadi anak yang pandai menghargai ibubapa ...


jangan dok lupa jasa abah dok dukung dari kecil hingga sekarang

sib baik tak patah pinggang abah tu

manje said...

hepi belated utk adik hazwan... jadi anak yg membahagiakan mama dan abah yek... :)

DrSam said...

Selamat menyambut hari lahir untuk Hazwan.

Semoga menjadi kebanggaan kedua ibu bapa nanti.

sakurasa 2 said...

hazwan cute+handsome boy
happy birthday dari untie sakura

KLMari said...

Happy birthday, adik Hazwan !!! Ajak abahnyer pergi pekena westernler ...:)

neezareef said...

ramai geng aku besday bln 4
btw..hepi besday utk anak teruna zino

misah said...

heppi besday hazwan. jadi gud boy ye..daddy hazwan nak bg present apa ye???

maklang said...

hppy birthday baby...be a good boy ye...:)

zino said...

ez
terima kasih... malam nanti biar dia baca semua komen ni hehe

en.me
thanks u... amin

PB
naik semput abah e kalau perlu dukung tu hehe

manje
amin

Drsam
terima kasih..

sakura
untie tak nak kasi hadiah ke ? hehe

KLMari..
mem ada pakatan dengan angah malam ni hehe

neezareef
boleh buat sambutan bersama tu..

misah
mm belum fikir lagi ni.. senarai hazwan panjang hehe

maklang
the very good boy tu hehe

tentangseseorang said...

bang, hadiah apa yang dia mintak?

Pok Li said...

Selamat Hari Lahir. Moga panjang umur murah rezeki dan keberkatan hidup, subur keturunan dan makmur kehidupan dan kesihatannya. Amin

zino said...

ady
kereta control, helikopter yg boleh terbang tu.. dan macam2 lagi ..boleh? hehe

pok li
amin...

Dee said...

happy birthday hazwan!! belajar rajin2..jadi anak yg soleh ye..

SoFie NuR said...

hepi besday hazwan..
Semoga menjadi anak yg soleh..
Jangan nakal2..

Mak Su said...

besar dah anak abah, happy birthday buat hazwan

xiiinam said...

Hepi besdey ya Adik Hazwan....
Dari KakLah...




Eh silap...


Hepi besdey anakanda Hazwan..
Dari mak mertuamu....



muehehehe

~~Noli said...

epi beday dak kecik ui..
tahniah2 betambah dah umo dak kecik tu..

=)

CikguZue said...

tahniah, hazwan...happy birthday. semoga menjadi anak yg soleh dan orang yg berguna di kemudian hari nanti.
nampaknye sama bulan la kita. boleh tumpang buat party. hehe...

Neeza Shahril said...

Happy Birthday Hazwan...
jadi budak comel yang baik ya...

nanti boleh lah pinang anak makcik! hehee..

adibah said...

Hazwan, selamat menyambut usia baru.. semoga dirahmati Allah selalu. Dah boleh gosok baju sendiri, kot? Hehe :-)

muadzlife said...

happy birthday adik..semoga jadi anak yg soleh ...

Masy said...

selamat hepi bday :)

Sastri said...

selamat ulang tahun hazwan... semoga menjadi anak yang soleh, kebanggaan kedua orang tua...

salam uncle... :)

sya said...

Selamat hari lahir Hazwan.. moga jadi anak yg soleh

Jard The Great said...

alamak.. dah lepas ek?? huhuhu.. hepi belated then! hehe

Mamamanja said...

epi besday hazwan