Thursday, April 23, 2009

pindah

ahad ni ada yg nak pindah ke putrajaya....
sure zino akan membantu...
kalau tak bantu angkat barang
bantu tengok je hehe

lori pun dah di tempah...

tapi....
.
.
.
.
.
.
.







kalau naik lori hazwan ni ok tak? hehe

30 comments:

♥miss zaza♥ said...

hahaha
sooo cute lorry nye ;P

mcm lori p*s aja
hjau puteh ;P

INTAN said...

vah vah vah.....anak sapa le bijak beno tu...hehe

tulipurple said...

cuba try test tengok...boleh ke tidak..hehe kalu bley,sy nak tempah satu..hehe

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe...

hazwan..pinjam lori!!

su said...

rase muat kottttt! hahaha!

bEEdLE d' bARd said...

haha...ape jelar yg lori tu bleh angkut ek.. =)

Neeza Shahril said...

hazwan, pinjam lori!
adik shahmey nak hangkut semua ball dia..
hehee..

Kak Elle said...

sape agak nya yg nak pindah tu ye?kalau guna lori adik agak 10000 steps pun tak sampai2...hahaha

silversarina said...

Nanti kalau ada sesiapa yang nak pindah saya rekomenkan lori hazwan ...hehehe.

zino said...

zaza
projek pertama hazwan hehe

intan
anak abah dia la hehe

tulipurple
hazwan boleh buatkan sepuloh hehe

zara
ambik terus pun tak pe nanti dia buat lagi hehe

su
macam poket doremon apa benda pun boleh masuk kan hehe

beedle
entah hehe

neeza
nanti export lori tu satu kesana hehe

kak elle
angah ..

silversarina
ok tu nanti boleh dapat komisyen hehe

ez said...

heheheh..
mr zino..sy pon nak sewa lori hazwan la..agak2 dpt diskaun x?heheh

sakurasa 2 said...

zino
sakura pun sibuk berkemas nak pindah office baru.....

tentangseseorang said...

ok jer...lepas tuh hazwan bising lori dia jahanam. ahahahaha

zino said...

ez
boleh... kawan2 punya pasal hehe

sakura
opis lagi besar ke.. kat mana?

ady
minta abah buat pulak hehe

yginsaf.com said...

very creativenyerr..

pB said...

tak muat ke boh dalam Kijang ??

muadzlife said...

errr...lambat sampai nye kalu guna lori ni..tapi cute ...:)

Ajzie said...

hihihi tomei nyaaaaa lori

Nong said...

Kesian pulak sape2 guna lori hazwan ni. Lemas nanti, pasal takde tingkap.

Tapi boleh guna buat transport duit bank ni...

zino said...

en.me
kerja seni hazwan hehe

pB
mana nak letak peti ais lemari sumer hehe

muadzlife
biar lambat asal selamat hehe

ajzie
menangis2 tu nak cari kotak hehe

nong
boleh ambik kontrak dengan makcik nong ni hehe

Masy said...

hahahhahah main2 eh abah!

zino said...

masy
pindah tu betul. lori adik tu selingan je.. hehe

aNIe said...

Hahaha...zino...tayar depan lori tu pun dah pancit boleh ke bawak barang2...

Zareda Norman said...

lori kobondonya tu.. macam lori sampah yo..

Ika sibuk buat eksperimen sains.. tanam tauge.. ehheheh

zino said...

anie..
itu hazwan cukup bangga dapat siapkan hehe

zar
hazwan dah buat experiment tu.. hari2 belek bila lah nak besar togei tu hehe

kayteeze said...

Kih kih ....

Hazwan buat sendiri atau abah dia yang buat ?? Takut malu nak ngaku je...hi hi..

Adry said...

hahahaha... kalau ni tak sampai kemana la.. hahahaha


Adry @ http://www.adrysabry.com

zino said...

kayteeze
adik buat kat sekolah.. tak caya tanya cikgu hehe

adry
adik bangga dengan lori dia tu hehe

Ummi365 said...

eh samalah dengan imran. imran pakai kotak kasut baluk dengan kertas kuning. bas sekolah katanya. lepas tu tayar dia pakai tutup botol mineral. tak balance betul bas dia.. mau terbalik kalau angkut budak2 sebab tayar cenonit hehehe

zino said...

ummi
boleh buat projek usahasama tu hehe