Sunday, April 19, 2009

pamiran buku




petang tadi zino, kakak dan hazwan ke PWTC.. mem tak dapat ikut kerana kena jaga MIL... ramai nya umat... baru berlegas kat bawah tu dah rasa rimas.. terutama si hazwan tu..

dapat le borong sikit.. hehe

33 comments:

sakurasa 2 said...

zino
borong sikit..
banyak tu
kalau borong banyak
banyak mana ek
he he he

zino said...

sakura
kalau borong banyak kena bawa lori la agak nya hehe

vy said...

tak jadi pegi
jalan jammed
no parking

sah sah org ramai giler!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

nak gak!!

kenapalah time2 exam camni buat~

maklang said...

lama dah tak pergi pesta buku..

INTAN said...

dengki gilak ...daku jauh d utara..huhu...tp yg best....ada member tulun berlengas membeli utk daku!!!...ahaks

zino said...

vy..
park kat luar bandar masuk naik LRT hehe

zara
kena tunggu tahun depan la kalau macam tu hehe

maklang
penuh sesak dengan umat manusia.. hehe

intan
ok juga tu.. hehe

Zareda Norman said...

zino

kami anak beranak pun pergi petang tadi.. jumpa ramai plak kenalan yang dah lama tak jumpa.. ehheh dah macam jejak kasih ler pulak..

memborong macam biasa.. nak kata banyak tak banyak.. nak kata sikit tak sikit.. yang bes dapat 2 novel pree kat Karangkraf sebab cabutan bertuah..

intan.dayana said...

wah..byk kOt tuh..adess..
tamau derma sikit ke kat sini..hehe

♥miss zaza♥ said...

i wish wish and wish
i could go there!
InsyaAllah...

Neeza Shahril said...

sikit ke tu??
heheh... sikit ye?? ya.. sikit je... ;)



lepas kot makan seminggu..
tapi takpe.. demi ilmu kan..
daripada pergi guna tengok wayang.. baik beli buku kan kan.. :)

zino said...

zar
kami pegi sebelah pagi.. tapi terlajak sampai kol satu juga la.. hehe

intan
kat rumah zino dah ada mini library hehe

zaza
i hope your wish will come true..

neeza
sikit tu.. hehe kalau mem ikut lagi le banyak hehe

Chekgu BaniHassim said...

byk tu sikit??
huhu...
ni mau putus lengan kalau bawak round2 pwtc nih...hehe

zino said...

cikgu..
ada tiga orang yg bantu bawa.. ringan le sikit hehe

Abang Long said...

Ini namanya 'memborong' ilmu.

silversarina said...

Ingat tahun ni dapat pergi expo buku tu, tapi masih tak dapat , borong buku kat kedai buku ajelah jawabnya :(

ez said...

banyaknya borong mr zino..heheh..xpe..membaca amalan mulia..heheh

zino said...

abanglong..
betul tu...bila semua buku habis di baca.. hehe

silversarina
oder je lah..kot

ez
dah menjadi rutin.. mem la tak dapat memborong.. buku yg dia pesan kami tak jumpa pulak.. hehe

yginsaf.com said...

bagus bagus bagus..

sya said...

Zino

Sya gi on Saturday.. sampai give up last2 duduk kat luar aje menanti yg lain. But yg best dpt collect receipt buku dr kengkawan SG utk income tax he he he

CuTeMiUt78 said...

wah...byk gak tu yg diborongkan

Mak Su said...

wah! banyak tu!

zino said...

en.me
tq

sya
memang terlalu ramai orang..

cutemiut
itu belum lagi mem ikut hehe

zino said...

maksu
cukup la utk beberapa bulan hehe

Jard The Great said...

walaupon tpt tu dkt dgn umah aku.. aku tak pegi jugak.. huhuhu.. tk sempat..

Masy said...

time2 blom gaji ni laaaaa ade mcm2 huhuhuhuhuuh

Yunus Badawi said...

tak jadi pegi ke sana semalam huhuhu

Mamamanja said...

sikit ke ropa itu?

zino said...

jard
ada lagi sampai 24 kan..

masy
ada masa lagi tu..

YB
masih ada masa kalau nak pegi .. hehe

mamamanja
biasanya banyak lagi..

Dee said...

punya byk mcm tu zino kata sikit...dee nk gi ujung minggu ni...bwk blogger jauh lagi..buku yg dee beli last year masa book fair pun x abih baca lagi..aduhai..kehkehkeh..

zino said...

Dee
itu pun rasa tak puas hati banyak lagi yg belum di jelajah.. kalau mem ikut lagi la banyak memborong.. stok buku kami cepat habis.. hehe

PerantauSepi1306 said...

bestnye dpt borong buku... citer la nanti apa yang dibaca tu :D

zino said...

perantausepi..
baru baca buku yg pertama tah berapa lama nak katam agaknya ni hehe