Friday, April 3, 2009

Selamat bertugas PM..

KUALA LUMPUR 3 April - Perdana Menteri yang baru Datuk Seri Najib Tun Razak dalam ucapan sulungnya mengumumkan proses kajian semula Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) akan dimulakan.

KUALA LUMPUR 3 April - Perdana Menteri Datuk Seri Najib mengumumkan kerajaan akan menarik balik larangan penerbitan sementara bagi dua surat khabar serta membebaskan 13 tahanan Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) berkuat kuasa serta-merta. -Bernama

KUALA LUMPUR 3 April - Datuk Seri Najib Razak dalam ucapan sulungnya sebagai Perdana Menteri mahukan seluruh rakyat bersama-sama melaksanakan satu transformasi besar untuk negara dengan semangat "Satu Malaysia, rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan".

18 comments:

Zareda Norman said...

Satu permulaan yang baik tapi jangan sekadar momok momokan sudahlah...

zino said...

zar..
bagi le dia peluang utk berbakti hehe..

Kak Elle said...

betul tu zino kita bagi peluang untuk PM baru menbjalankan tugas dia.

Princess Liyana said...

huhu just wait and see ok;)

arryani said...

Agaknya, apakah ada pembaharuan yg di bawa?

Jom kita tunggu.....

^aNgRiAni^ said...

sekarang ni just wait & see laaa kan...

zino said...

kak elle
beri dia peluang dan ruang..

liyana
kena sabar tu.. hehe

arryani
semuga ada perubahan yg ketara dan meninggalkan kesan

angriani
ya betul.. lama tak nampak..? hehe

Tie said...

Betul kata Zino....kena bagi dia peluang. Kita manusia juga...tentu ada kelemahan. Tapi masih boleh perbaikinya....

suhaila-ab said...

saya : sempat merasa sepanjang idup 3 PM memimpin...kita tengok perbezaannya...

ez said...

slmat bertugas PM..moga ape yg diperkatakan di perbuat..

Yunus Badawi said...

Kita memerlukan anjakan paradigma utk terus memacu kejayaan. Semoga Dato Najib mampu melakukan apa yg rakyat harapkan.

zino said...

tie
betul tu no body perfect..

suhaila
semua rakyat menunggu..

ez
kita tunggu gagasan dia..

yunus badawi
dengan kepercayaan dan sokongan perubahan boleh berlaku..

arsaili said...

salam...semoga Malaysia sentiasa aman makmur

CuTeMiUt78 said...

semoga dia bertugas ngan jayanya..insyallah

zino said...

arsaili
itu yg penting..

cutemiut
mudah2an... malaysia sekarang ni terlalu banyak politiking..

PuteriSatu said...

emmm lastly orang negeri aku jadi PM...alhamdulillah...

Neeza Shahril said...

all the best to him..
since nama dia dah tak berapa nak best... dia kena prove something to clear his name lah kot..
ada betoi kaa zino??

zino said...

puterisatu
ikut jejak langkah abah dia..

neeza
no komen.. hehe