Tuesday, March 31, 2009

berita bergambar....


flat ini pernah zino duduk masa student..


KLCC dari satu perspektif


aim..... shoot


nak masuk gear berapa ni?...


duduk jauh2 sikit.....


nak tau acara nya baca backdrop tu hehe


mat bond..


selamat datang paklah.....

cerita ada dalam paper kot...berlaku pagi ni di kg Baru... dan zino sebahagian dari orang ramai yg menyaksikan nya... satu mercu tanda akan ujud di sana...

26 comments:

♥miss zaza♥ said...

gmabar mat bond tu kelakar
hahaha ;D
apa dia buat tgh2 org rmai tu?

al-hussaini said...

tingginya flat tmpt zino tggl tu...
memang exercise la slalu kalau lif rosak....

zino said...

zaza
pengiring paklah..ada 4 mat bond.. hehe

hussaini
bagitu lah nampaknya hehe

Neeza Shahril said...

tergin nak bawak bulldozer..
cam tu ke nama benda yg pak lah bawak tu?

ibuVouge said...

pakngah tu flat jalan raja muda musa kan!

pakngah dok blog mana,iv dok blog B, tingkat 15..( zaman mula kerja dulu)

best kan dok situ..semua kemudahan ada cuma sesak dan padat je

zino said...

neeza
kalau mem semiua dia panggil bajak je hehe

IV
blok yg hampir ke sungai tu apa tah nama blok tu.. tkt 9 kalau tak salah.. nostalgia zaman dolu2..

Kak Elle said...

apa ye?saya tak tau bolih jelas kan?

silversarina said...

pastinya gambar2 ni semua punya kisah tersendiri, itulah kuasa fotografi.

Pok Li said...

Selamat maju jaya Kg Baru

Jard The Great said...

kpg baru ek.. diorg sempat tak merasai ikan bakar kat sana?? keh3x..

zino said...

kak elle
kg baru merupakan satu perkampungan traditional melayu di tengah pusat bandar.. telah banyak plan pembangunan di cadangkan tetapi gagal di realisasikan atas sebab2 tertentu..

pasar minggu sinonen dengan kg baru di masa tru masa dulu memang terkenal di seantero dunia hehe.. tapak ini lah yg hendak di bangunan dengan satu mercu tanda di namakan puncak baru.. tempat ini tak berapa jauh dari KLCC..

flat dalam gambar tu dulu di jadikan asrama utk student salah sebuah Universiti awam di KL ni...

silversarina..
oleh pemberita amatur hehe

pok li
semuga membuka hati pemilik2 tanah yg lain..

jard
kat mana? best ke?

neezareef said...

join tgk ke join dlm ramai2 tu

Yunus Badawi said...

zino belajar kat UTM dulu ya? Tahun bila tu?
Ada satu arkitek bumiputera terkenal telah mencadangkan kpd sykt yg pernah saya kerja dulu utk menjadi pemaju projek ini tak lama dulu. Akhirnya jadi jugak projek ni. Semoga menjadi realiti.

zino said...

neezareef
di jemput hadir utk menyaksikan hehe

yunus badawi
duduk situ tahun 77/78..

Abang Long said...

Pak Lah hebat kerana ada 4 Bond. Tapi James Bond KE mAT bOND ?

intan.dayana said...

apekah mercu tanda itu..??

zino said...

abanglong..
jebon hehe

intan
mercu tanda di panggil puncak baru.. bangunan berkembar pencakar langit 60 tkt..

Zareda Norman said...

tak lama lagi habislah kenangan kenangan kat kg baru tu...

AZWA said...

ni yang masuk dalam berita semalam ek? rasanya ada tertengok kat tv..tengok2 juga kut ada rope zino kuar tv hehehehe

blackpurple @ jowopinter said...

Wah! Maju-lah nanti Kg Baru ek.

Itu nak drive jengkaut atau kapal angkasa tu? Hehehe!

Princess Liyana said...

wah wah gear brapa agak2? haha

Masy said...

lps ni xleh ler panggil 'KG' dah ehehhehehe

Dee said...

moga kg baru bertambah maju..

tulipurple said...

ingatkan bro zino yg sebelah paklah atas backhoe tue..
moga kemajuan yg dibawa memberi manfaat pd rakyat...makin susah ler nk cari parking kalu nak gi mkn kat area2 constructn tu nnt ek...

Mak Su said...

kg baru mau tukar dah?

zino said...

zar
tinggal sejarah je lah..

azwa
zino duduk belakang camera man hehe

BP
boleh le kalau nak cuba..

liyana
kena tanya paklah hehe

masy
panggil puncak baru..

Dee
harap2 macam tu la dan penduduk asal tidak terpinggir..

tulipurple
yg tunjuk ajar tu kawan zino hehe

maksu
kg lagi baru.. hehe