Friday, March 6, 2009

selamat hari lahir....

hari ni birthday mem, dah petang tadi baru teringat nak wish dia.. hehe selalunya keluar makan makan anak beranak.. tapi kali ni tak sambut apa lagi.. posponed kot.. mem pun tak boleh nak kemana mana.. nak kena beri perhatian kepada mak dia 24 jam.. mulai hari ni cuti 2 minggu..

MIL pun terbaring je kat rumah tu.. tak boleh nak jalan..bangun pun tak larat.. permohonan utk dapat kan helper dah buat tengok le dalam seminggu ni.. semuga segala urusan berjalan lancar..

kepada buahati pengarang jantung hehe.. selamat hari lahir semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan amin..

37 comments:

intan.dayana said...

selamat hari lahir juga...
mOga panjang umO mem..
hiks~

Zealboat said...

Selamat menyambut hari lahir untuk mem. Tentu dia bahagia dapat suami yang penyayang seperti kamu.

en_me said...

hepi besday wat mem abang zino tewwww.. moga dimurahkan rejeki selaluuu..

kEy said...

sm0ga dberkati selalu...

♥miss zaza♥ said...

happy bornday to mem
semoga di berkati Nya selalu =)

zino said...

intan
terima kasih..

zealboat
terima kasih..

en.me
amin..

key
amin..

miss zaza
terima kasih

Kak Elle said...

selamat hari lahir untuk mem semoga di beri kesihatan untuk menjaga mak ... esok lusa makan besar lagi untuk menyambut nya:)

Tie said...

Happy birthday utk Mem dari Tie...

Moga2 Mem akan terus bahagia disamping keluarga yang menyayangi...

P/s : Jaga orang sakit terutama orangtua tu kena banyak2 bersabar....tapi tentunya akan peroleh pahala yang besar...:)

zino said...

kak elle
thanks u

tie
betul tu..

Masy said...

epy bday mak angkat :) xde nak bg present pape ke? ;D

Sastri said...

selamat menyambut hari lahir buat mem... semoga panjang umur, murah rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan bahagia selalu di samping keluarga tersayang...

saya berminat juga dengan buku Salahudin tu... nak kena cari la nanti... :)

Mamamanja said...

epi besday buat mem...

ermm.. mantik juga abg zino ni erk? :p

manje said...

salam zino

selamat ulangtahun buat mem zino
moga diberikan kesihatan yg baik
utk jaga ibu ayah suami dan anak2...
senyum2 selalu :)

^ez^ said...

happy burfday utk mem...
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki,sihat selalu..di permudahkan semuanya..

err..baru baca entry lepas.dahsyat betul ek.sampaikan tengah2 jalan pun boleh nk rompak?hmm..terkejut betul ez baca..takut takut..

Dee said...

wah..leh tahan romantik gak ye zino ni..anyway, happy birthday to mem..hope dia happy selalu..

Zareda Norman said...

zino

kirim salam dan wish happy birthday kat Kak aisya

kami nak ziarah MIl boleh ker??

Jard The Great said...

epy birthday gak! mem ur wife ek??

zino said...

masy..
ada kot.. hehe

sastri
kena cari tu..

mamamanja
tq..

ez
perlu hati2 selalu..

Dee
mudah2an..

zar
boleh kalau sudi..

jard
sama lah tu hehe

pB said...

moga MEM awek mudo sokmo

pB said...

alahai ...

semalam mimpi zino lagi ...

Ada Ayrissa said...

hehhehe..
hepi besday tu buah hati pengarang jantung bro zino...
semoga bahgia selalu..

zino said...

PB
bila ABE tak ada sampai termimpi la ya hehe

zino said...

ada ayrissa
terima kasih
amin...

DeeN said...

Selamat hari lahir, auntie mem!
Semoga panjang umo dan murah rezki selalu. :)

tulipurple said...

selamat pjg umur dlm keberkatanNya dan rahmahNya buat mem.
berkongsi tarikh lahir ngan anak daraku rupernye pengarang jantung en zino nie.

Neeza Shahril said...

Semoga panjang umur untuk mem.. dan dilimpahi kasih sayang yang tak berbelah bagi oleh zino..
besar pengorbanan mem kan.. dulu dah jaga anak2.. ni jaga mak pulak..

zino said...

Deen
terima kasih bagi pihak.. hehe

tulipurple
boleh le buat kongsi birthday hehe

neeza
mudah2an...amin

Nong said...

Happy birthday to mem zino. May she be blessed with good health and happiness always... Tak de b'day cake ke? Bunga ke?...

erna said...

selamat hari harilahir untuk esah,cubaan pertama di saat peningkatan usia,menjaga mak yang sakit.semoga tabah,dan syukor kerana diusia ini semua telah dinikmatinya.semoga bertambah kebahagiaan.nampak gayanya tak dapat le balik kg ye,dah keadaan tak mengizinkan.

al-hussaini said...

semoga berbahagia selalu n sentiasa dimurahkan rezeki.. :)

zino said...

nong
sambutan tangguh esok hehe.. tunggu anak anak balik..

erna
tengok la nanti den balik sorang ke..

al-hussaini
mudah2an.. amin

Princess Liyana said...

selamat hari lahir kepada buah hati pgarang jantung cik zino..huhu;)

aNIe said...

Selamat Hari lahir buat permaisuri hati zino...semoga dipanjangkan usianya dan dikurniakan kesihatan yang baik....

zino said...

liyana
terima kasih... tak nak anta kek ke? hehe

anie
thanks u..

CuTeMiUt78 said...

selamat ulangtahun utk mem gak ler.. heh..heh..heh.. mesti ada hadiah spesel kan

su said...

hepi besdey kak! salam manis dr su..

mane gambar mem? nak gak berkenal2 kan..

zino said...

cutemiut
hadiah tak beli lagi hehe

su
gambar dia dah pernah kluar dulu hehe