Sunday, March 1, 2009

cerita bergambar...

kak elle mahu cerita bergambar... jom kita lihat

agenda pertama memenuhi jemputan..

bersama bapa pengantin... tahniah aimman

agenda kedua bersama Arifah..

Arifah belajar gostan hehe


arifah di pangku abah dia..


breakfirst yg enak...

agenda ke tiga masuk kampus..

walaupun dulu belajar di UTM.. inilah kali pertama zino menjejak kaki di kampus UTM Skudai hehe..


terima kasih dengan zara yg sudi menyambut kedatangan kami..dan lawatan singkat sekitar kampus..


semuga satu hari nanti adik dapat belajar di menara gading ini..


alamak terlebih sengeh la pulak hehe


sekian lapuran utk kali ini... kisah tragis.. yg berlaku di KL semasa kami di JB mungkin akan lewat di terbitkan sehingga masa yg sesuai...

31 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Owh...

daku terlebih tembam di situ..

alahai..

terima kasih sebab singgah Uncle Zino..=)

arifah itu sangat cute..tak sangka Uncle Zino sudah ada cucu..=p

intan.dayana said...

huhu~
apekah kes yg berlaku d kl itu...
xsaba btOl nak tahu..
cpt2 hapdet yeh...

zino said...

zara
arifah cucu pertama..

intan
buat masa ini tak sesuai..

kEy said...

uiii..teruja tgk zara ade disitu...ehehe~!

zino said...

kat mana key masa tu ya ? hehe

♥miss zaza♥ said...

beshnya tgk si adek makan...

zino said...

miss zaza
menyelerakan hehe

Kak Elle said...

terima kasih memberi cerita bergambar...

Arifah tembam juga macam cucu wanmommy...tak lama lagi dah bolih merangkak jauh tu...hehe

ok skg nak tunggu cerita tragis KL pulak....

en_me said...

me first time tengok gambo abang zino yg ganteng kerr tewww.. ammvoiii

HappyIrfa said...

xpenah masuk u..huhu

Masy said...

abah angkat dah tayang muka dah heheheh

Yunus Badawi said...

wow montelnya si Arifah tu! Berapa umurnya? entah2 baya Adam Hakimi

Zareda Norman said...

zino

masuk campus tu tak cari nina ker?

dekat campus tu ada satu gerai epok epok special..

DrSam said...

lapuran yang menarik dan berwarna warni. bagus bawa sikecil melawat tempat-tempat seperti menara gading ni, semoga mereka teruja dan capailah cita-cita nanti.

Jard said...

waaa.. dah ade cucu rupanya.. hehe...

comel ar..

maklang said...

dolu2 memang suka sangat UTM..tak tahu kenapa...tapi tak dapat masuk pun...

tahniah untuk pengantin

cucu zino tu tembam ye..kejap aje dah besar!

cendawanintim said...

padat aktiviti ke sana ke mari...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

waa dah ader cucu rupernya, comel lagi

Dee said...

seronok bila masuk U..teringat masa studi kat ITM dulu..

AZWA said...

alahai arifah...sebijik cam abah dia hehehe...comelnya

zara ker dalam gambar di samping mem yang menten itteww...ok jer la zara...tak tembam pun..

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. sempat lagi berposing di UTM ya.. eh, zino ke johor jaya gak ke.. jln apa ya

sya said...

Tertanya lep ulak apa halnya kisah tragis tu

Mak Su said...

pegi menjenguk cucu?

zino said...

kak elle
tunggu kisah selanjut nya.. hehe

en.me
giliran en me bila pulak hehe

happyifra
doakan anak anak masuk kesana nanti..

masy
dah galak kali dah hehe

yunus badawi
agaknya lah 5 1/2 bulan..

zar
nina duduk luar kampus kan..

Drsam
mudah2an.. amin..

jard..
cucu kesayangan mem.. hehe

maklang
itu la jumpa sekali lagi nanti dah boleh jalan hehe

cendawanintim
3 dalam satu..

CB
itu lah dia..

Dee
memang seronok.. yg tak best masa nak exam je hehe..

azwa
perasaan dia je tembam tu hehe

cutemiut
jalan tak tau le cari rumah dia tau la hehe

sya
masa yg sesuai akan cerita..

maksu
lebihkurang la.. 350 Km sanggup di harungi hehe

aNIe said...

Dah nampak besar dah arifah tu...seronok ye dpt memain ngan cucu...

Eh!! adik tu dah nampak tinggi...Fareez ni petot je...

zino said...

adik tu cepat tinggi.. seluar baru beli dah senteng.. hehe

Neeza Shahril said...

menarik.. suka tengok gambar2 tu..
arifah dah besar tapi kesian kat dia mak ayah jauh..
sabar lah arifah ya..

kisah tragis?? laa.. tragis ke?
bila nak cerita nih?

zino said...

neeza
dah berita pun

Princess Liyana said...

tk jumpa yana pun g utm ;(

zino said...

liyana
oops liyana UTM juga ke.. tunggu kunjungan akan datang.. hehe

Ada Ayrissa said...

cutenya bb arifah...