Saturday, March 28, 2009

earth hour





THIS SATURDAY 28 MARCH AT 8.30PM YOU CAN VOTE EARTH BY SWITCHING OFF YOUR LIGHTS FOR ONE HOUR - EARTH HOUR.

tapi sentiasa berwaspada...
dalam kegelapan macam2 boleh berlaku...

19 comments:

♥miss zaza♥ said...

Go EARTH HOUR!!!

jum bergelap ;)

Kak Elle said...

buat ye padamkan semua ... hehe...romantik ler mkn mlm bercandle light...hehe

silversarina said...

Dalam rumah boleh digelapkan tapi lampu luar rumah automatik rimimg guna solar , so kalau rumah yang terang di luar itu adalah rumah saya :)

sakurasa 2 said...

zino
malam ni tengok konset AF7 dalam gelap ler

atty's said...

go earth hour..tp pasti kan pintu,tingkap semua dikunci..

salam perkenalan dr kty..exchange link ye..

al-hussaini said...

good campaign...

tapi member yg kerja as electrical engineer kat Sarawak Energy Berhad mengeluh ckit. Coz, walaupun satu jam, mereka boleh rugi berjuta ringgit..hehe

Insaflah said...

Bawa anak - anak bersiar ditepian pantai.

Yunus Badawi said...

mungkin hujung tahun ni ada baby boom hehehe

zino said...

miss zaza
tak takut ke hehe

kak elle
good idea hehe

silversarina..
di maaf kan hehe

sakura
TV pun tak ada siaran hehe

atty
salam kenal.. silakan..

hussaini..
masa untung juta2 dia tak mengeloh ke hehe

insafla..
paling dekat pantai dalam je hehe

yunus badawi..
makna nya kempen 2 in 1 lah ni hehe

Tie said...

Hmm...kena jaga2 sebab penjenayah akan cari peluang....semoga semuanya selamat!!

zino said...

tie..
betul tu... jangan sampai ada yg mengambil kesempatan..

mama ranggie said...

jom kite sokong...oppps...kalo dah gelap,takut salah pegang ajo..hiks...

zino said...

mama
dok diam2 jangan asyik teraba2 je.. hehe

maklang said...

tutup lampu masih boleh blogging kan..he..he..

nanti pakai cahaya dr pc untuk nak menyulam!

zino said...

maklang

boleh tak jadi hal.. pakai touch light pun ok hehe

tulipurple said...

sy ber earth hr kat kfc...diorg pun tutup lampu gak...baguzzz.yg kelakarnya kelam kabut 5mins before d time si kecik yak,haha..mcm lipas kudung ku dibuatnya.

Neeza Shahril said...

dalam gelap memang kena hati-hati..
sangat bahaya..
sebab kan...
nanti ada orang tersadung kaki meja!!! hehee..

zino said...

tulipurple
bila lampu nyala pelanggan masih sama banyak ke hehe

neeza
dalam gelap ni macam2 boleh berlaku hehe

kirana said...

Kirana takde join earth hour sbb masa tu Kirana kat kampung. Dan kebetulan jugak elektrik kat kampung memang black out dari petang lagi. Tiang letrik tumbang dilanggar lori sampah.

Ciannn...Kirana! Org lain earth hour 1 jam je, Kirana kat kampung earth hour 8 jam. Menyesal tak sudah balik kampung.