Thursday, March 12, 2009

nak cerita apa ya.....

sejak semalam memikir apa yg nak di cerita kan untuk bacaan peminat blog ni..(oops ada peminat ke? hehe) balik semalam dah penat sangat langsung tak buka laptop.. apa lagi blog.. esok zino akan cuti.. bukan sempena cuti sekolah tapi bercuti kerana nak bawa MIL rawatan susulan di hospital..

keadaan nya masih sama terbaring di tempat tidur.. segala2nya mem urus dia kat sana.. pembantu yg di cari masih belum dapat.. inshaAllah segala urusan berjalan lancar.. dah minta salah sorang adik kembar mem bantu .. harap2 urusan esok pun berjalan lancar..

baru lepas makan di kelab PTD tadi, tempat ni sungguh menarik dan nyaman, terletak di taman tasik perdana sana tu.. berhampiran tugu negara.. biasa nya kalau ada urusan di luar baru lah melencong kesana makan.. kalau ada sesiapa nak belanja zino makan boleh le zino tunjukkan kat mana hehe..

25 comments:

~ yus ~ said...

moga segala urusan berjalan lancar dan kesihatan MIL bro zino semakin baik..

Jard The Great said...

just dropping to say..

was here.. hehe

zino said...

yus..
terima kasih..

jard..
terima kasih masih sudi singgah..hehe

Zareda Norman said...

PTD tu memang bes, ada ikan bakar.. kan tak jauh dari opis zar..

Kenapa tak bagitahu makan kat situ, kalau tak, boleh suruh zino plak yang belanja.. ehheheh

Mamamanja said...

semoga MIL bang zino cepat sembuh

Mamamanja said...

semoga MIL bang zino cepat sembuh

sya said...

Kena belanja ke .. tak leh tunjuk aje?

zino said...

zar
lain kali zino calling2 bila zar ready nak belanja hehe

mamamanja
mudah2an.. amin

sya
boleh , kalau tau tugu negara tau le tempat tu..

pB said...

kalau Zino yang belanja , lagi syiokkkkkkkk

Mak Su said...

hik hik, tentuler ada peminat :P

amvoi, kena belanja dulu ek.

Kak Elle said...

huhuhu kalau takde modal cerita buat aje cerita bergambar...hehe

wah kita kena belanja pulak mana gentleman nya...hahaha

zino said...

pB
tak ada masaalah.. hehe

maksu
dari tempat maksu jauh tak tempat tu ? hehe

kak elle
nanti buat cerita bergambar..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

uh..baguslah MIL dah bertambah ok Uncle..

Uncle..bila nak belanja makan ni?

Neeza Shahril said...

ingatkan zino yang nak belanja kami makan..
ish ish ish... heheh..

zino said...

zara
bila zara datang KL uncle belanja...hehe

neeza..
kalau yg datang beribu Km tu ok lah zino belanja hehe

aNIe said...

MIL kat rumah zino sekarang ke? Semoga cepat dpt pembantu...

zino said...

anie
ada terbaring kat rumah ni..

KLMari said...

hmm...yeah kita sekapal la ni..moga dipermudahkan urusan MIL Bro Zino yer...

manje said...

selamat bercuti dan moga2 MIL zino cepat sembuh...

ez said...

salam perkenalan mr zino..semoga MIL cepat sembuh..dan slmat bercuti..sy x penah g PTD..hehhe

ez said...

mr zino..sy tertarik ngan buku Salahudin Penakluk Jerusalem..

en_me said...

hi abang zino ittewww.. salammm jumaat dr me dikejauhannns

silversarina said...

saya peminat zino..hehehe.

harap cepat dapat pembantu, kami pu tnegha tunggu pembantu untuk jaga mak di Ipoh .

cendawanintim said...

moga MIL beransur pulih...

zino said...

KLmari
hari ni seharian di SJMC.. nantikan ceritanya..

manje
mudah2an..

ez
kena pergi tu..

en.me
kali ni kemana pulak..? selalu berjauhan ni hehe

silversarina
nasib baik ada sorang hehe

cendawanintim..
mudah2an..amin