Sunday, March 22, 2009

iklan....


adik sedang menikmati burger.. nyam nyam nyam..


air yg sejuk dan nyaman... setiap teguk sungguh menyelerakan...

petang tadi kami ke jalan TAR... mem kata nak cari buku.. selepas membeli kami belah .. terasa haus le pulak.. kami singgah ke kedai ni.. lama nya tak minum air root beer ni.. minta gelas besau.. setiap teguk memberi kelegaan hehe.. bila minum air ni teringat kat ayah di kampong.. dulu ayah selalu pesan zino bawak balik air ni.. adik pulak nak makan burger...tak boleh share langsung hehe...

tu je lapuran kali ni...

32 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ahh..nampak hazwan makn dengan berselera..happy sungguh muka dia..=p

aNIe said...

Hehehe...anak2 kalau keluar dan bila ditanya nak makan kat mana...mesti pilihan mereka kedai makanan segera...

Lihat air A & W tu...terasa sejuuuuk aje tekak ni...

Yunus Badawi said...

Hazwan dah sihat ya? Ini mesti kerana dpt makan A&W tu.
Malam ni kami makan burger Otai aje.

Princess Liyana said...

hahaah.mana bleh share2 mkanan dia...sorang je mkn..ahaks!;P

♥miss zaza♥ said...

bestnye a&w !!

adibah said...

Suka tengok gaya hazwan makan.. menikmati burger tu :-)

Sasha said...

Moga Hazwan sihat selalu.... rootbir A&W memang minuman paling best bila kehausan... tiada tandingan... suka jugak makan burger kat A&W...

p/s: Selamat berkenal2 utk Zino dr Sasha...

Neeza Shahril said...

kalau letak ice cream kat atas air tu lagi sedap kan.. slurrrpppp :D

~ yus ~ said...

tengok air a&w tuh, terus jer tekak nih terasa dahaga....:D

Ezad said...

sedapnyaaaa

zino said...

zara
memula oder ciken lepas tu nampak burger oder burger pulak hehe

anie
mcD dengan KFC dah lama tak masuk.. A&EW jadi ganti hehe

yunus badawi
dia sorang je makan kami minum je.. hehe

liyana
dia kata.. kalau abah nak oder le lain hehe

zaza
sesekali kena best juga..

adibah
itu yg ambik close up tu hehe

shasha
bila haus teringat A&W hehe

neeza
sengaja tak letak nanti hazwan sibuk dengan aiskem je hehe

yus
kena cari lepas ni hehe

ezad
nak ke? hehe

manje said...

salam zino

huhu tergoda sungguh tengok air yg sejuk dan nyaman tu :)

kEy said...

adeh...dahage...air2...

silversarina said...

Kalau nak rootbeer sedap memang A&W lah tempatnya ... fokus betul hazwan makan burger :)

Kak Elle said...

di sini A&W dah lama takde ... nak sikit root beer tu...hehe

ez said...

emm..bestnye..tgk adik mkn..hehehe

zino said...

manje
memang sejuk dan nyaman... hehe

key..
tiba2 je ya hehe

silversarina
bila dapat peluang.. memang itu lah yg di cari..

kak elle
nanti zino email kan nak? hehe

ez
adik tu makan memang bersemangat..

neezareef said...

kt sini tade A&W
lama dah kena tutup..x laku kot..hehehe

Ajzie said...

yum yum......

yginsaf.com said...

dulu masa mula-mula zaman remaja, me hingat memang air arak 'beer' ghitewww.. ekeke, tapi memang sodappppp kannns

maklang said...

suka air tu...lama tak minum!

Masy said...

rasa mcm dh lama x minum air gas sbb slalu minum air suam klu dahaga sejak akhir2 ni hehehe

sya said...

AW punya rut bir.. mengancam. kalau ke A&W mesti akan beli 1 pitcher utk bawa balik

SoFie NuR said...

semangat tul hazwan makan burger sampai takmo share...huhu

zino said...

neezareef
agaknya pasal neeza lama tak beli kot hehe..

ajzie
kat tempat ajzie ada ke? hehe

en.me
kedai tu ujud sejak zino memula belajar datang KL dulu.. masih kekal sampai sekarang..

maklang
kena cari tu.. hehe

masy
anak abah yg baik.. hehe

sya..
bagus tu buat stok hehe

sofie nur
mak dia cubit sikit dia punya melalak hehe..

CuTeMiUt78 said...

uish.. sedapnya... nak skit

Dee said...

sy pun baru je pekena float ngan mozza burger kat a&w klcc..

zue said...

aha..baru je baik dari asma dah pekena ais...

makan tetap makan...belakang kira.
he he he

zino said...

cutemiut..
boleh datang le sini..

Dee
pilihan ramai..

zue
bila sakit je ingat bila dah sihat lupa hehe

Zabs said...

Salam Zino,
Boleh dapat minum percuma ke kalau saya buat iklan ini.
Sebelum KFC dan kuncu2 datang ke sini. Makanan segera ini dah lama bertapak kat sini kan?
Sekarang mulakan strategi pemasaran baru, di bawah KUB..

zino said...

zabs..
kalau dapat percuma jangan lupa ajak zino sekali hehe

PerantauSepi1306 said...

amvoiii minum ayaq sejukkkk gelaih besaq tu.. dah sehat la hazwan yeee :D