Wednesday, March 25, 2009

berubah atau rebah.....




"Berubahlah, jika tidak, kita rebah," katanya ketika menyampaikan ucapan perasmian serentak persidangan perwakilan Pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri Umno di Pusat Dagangan Dunia Putra, malam tadi.

dulu opis zino di the mall, sebelah PWTC tu..setiap kali berlangsung perhimpunan maka berduyun2 la ke sana.. terutama kaum ibu.. bukan nak pergi bersidang tapi nak soping.. terutama di hari terakhir... lelongggggg...hehe

27 comments:

Abang Long said...

Kalau rebah, siapakah yang akan rebah ?

zino said...

abanglong
mereka dan keluarga mereka hehe

Zareda Norman said...

shopping aje kan.. jangan shopping sampai rebah aje udah.. :)

neezareef said...

ai x reti sgt bicara politik
:)

Masy said...

byk ke barang yg dilelong tu? ;)

~~Noli said...

mesti pompuan yg ramai..wanita2 la tuh..hikhik

zino said...

zar
zino tak pernah soping kat sana..harga standard datin2 je.. hehe

neezareef
tak apa.. kita tengok je..

masy
banyak.. last day nanti datang le..

noli
memang biasa di penuhi kaum wanita.. terapi minda tu soping hehe

Jard The Great said...

hahaha.. bapa ku turun KL semata2 nak hadir kat upacara pape ntah kat pwtc tu... errr..errr.. seb baik mak ku tak join skali...

KLMari said...

Errkk...macam tau tau ajer nih aktiviti Jumaat ni..kehkehheke...Here we come !!!

zino said...

jard
berilah sokongan hehe

klmari
pergi jangan tak pergi..

Titicaca said...

rebah atau roboh? hmmm..

Dee said...

dulu sy pun gi sana sbb nk shopping je..hehehe..tp skang x minatlah..baik gi jln tar je..

CuTeMiUt78 said...

uish..bukan g bersidang ya.. upanya g bershopping

Zabs said...

Salam Zino,
Cakap memang senang. Samaada ia boleh diterjemah kepada perbuatan... Wallaua'lam. Kita tunggu dan lihat selepas ini..

zino said...

titicaca
dah rebah baru la roboh hehe

Dee
jalan TAR pun ok hehe

cutemiut
nak bersidang tak layak hehe

zino said...

zabs..
kita tunggu dan lihat..

SoFie NuR said...

baik la g shopping dari dengar persidangan yg tak best tu..hehe

zino said...

sofie nur
buat pilihan yg bijak..

CikguZue said...

padanla byk yg diubah...hihi.

Neeza Shahril said...

siapa yang perlu berubah?
ada orang kata, sebelum kita suruh orang, kita check diri sendiri dulu huhuuu...

AZWA said...

kita tengok je la nanti perkembangannya...tungguuuu

Kak Elle said...

saya cuma nak mark attendance aje:)

Mak Su said...

errr, dalam parti, boleh afundi tak?

zino said...

cikguzue..
banyak ke?

neeza
betul tu..

azwa
tunggu dan lihat..

kakelle
check hehe

maksu
akan datang kena guna afundi..baru berentap.. hehe

Princess Liyana said...

wanita memang sinonim dgn shopping ..ahaks;)

zino said...

liyana
tepat sekali

PerantauSepi1306 said...

hmmmm, tgk pemenangnye... macam.. hmmmmmmmmmm...